Môže byť silné kopkanie v brušku čkanie?

kifliiik
3. apr 2020

Ahojte žienky, chcem sa poradit, je normalne ze sa mi maly snazi prekopat cez zaludok? Nie light kopkanie ale jakeby tam behal alebo cvicil thajsky box a netrva to minutku dve ale dlho aj 15-20min...moze to byt to povestne čkanie? Moze byt take dlhe a silne citelne?

lenka2710
3. apr 2020

@kifliiik aj mne sa niekedy zdá, že sa chce odtiaľ vykopať 😂😂 hlavne večer v rovnakú hodinu, mohla by som si podľa neho nastaviť hodiny! Včera som čítala malej rozprávku a kopal ako divy na všetky strany! Som v 28tt

miadi
3. apr 2020

čkanie je ine to citiš ako vybrovanie pravidelne . Kopkanie je uplne normalne a ok. Mne sa maly snazil v 8-9m vykopnut pupok 🤪mam to aj na videu

majamat
3. apr 2020

niektore deticky su uz v tehu akcnejsie a niektore naopak kludne.

dzejsik
3. apr 2020

@kifliiik čkanie by bolo v pravidelných intervaloch 🙂

helen4
3. apr 2020

@kifliiik ahoj,nemyslím,čkanie cítiš dieťatka inak,ja som to mala vkuse,. Teda cítila som ze bábo cka

ayanamirei
3. apr 2020

@kifliiik ckanie citas tak ako sa tebe cka.. pravidelne a jemne to je 🙂 toto si podla mna daval maly futbalovy trening so zaludkom 😀 (mne sa snazil vykopnut rebro, mesiac v kuse kazdy den ma kopal vytrvalo do toho isteho rebra, ze si spravi miesto - nastastie nevyslo 😀 )

kifliiik
autor
3. apr 2020

Tak uz viem co to je...fascikulacie...akoby tik v brusku, treba brat magnezoum a bude dobre😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre