Ahojte žienky, chcem sa poradit, je normalne ze sa mi maly snazi prekopat cez zaludok? Nie light kopkanie ale jakeby tam behal alebo cvicil thajsky box a netrva to minutku dve ale dlho aj 15-20min...moze to byt to povestne čkanie? Moze byt take dlhe a silne citelne?
čkanie je ine to citiš ako vybrovanie pravidelne . Kopkanie je uplne normalne a ok. Mne sa maly snazil v 8-9m vykopnut pupok 🤪mam to aj na videu
niektore deticky su uz v tehu akcnejsie a niektore naopak kludne.
@kifliiik ckanie citas tak ako sa tebe cka.. pravidelne a jemne to je 🙂 toto si podla mna daval maly futbalovy trening so zaludkom 😀 (mne sa snazil vykopnut rebro, mesiac v kuse kazdy den ma kopal vytrvalo do toho isteho rebra, ze si spravi miesto - nastastie nevyslo 😀 )
Tak uz viem co to je...fascikulacie...akoby tik v brusku, treba brat magnezoum a bude dobre😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kifliiik aj mne sa niekedy zdá, že sa chce odtiaľ vykopať 😂😂 hlavne večer v rovnakú hodinu, mohla by som si podľa neho nastaviť hodiny! Včera som čítala malej rozprávku a kopal ako divy na všetky strany! Som v 28tt