Ahoj nikde som to nenasla, tak mi hádam pomôžete, ja len mam otázku či môže byť pri vyšetreniach ktoré sú už v nemocnici ci môže byt prítomný partner teda konkrétne pri ultrazvuku, keďže utz ešte nevidel chcel by byť pri tom ak. Mam byt konkrétna tak Ružinov, poprípade všeobecne v nemocniciach a ešte taka pod otázka😄😄 do pôrodnice koľko mi treba min. dupaciek alebo bodyciek nechcem ich tam ťahať 10 (počula som ze nemocnice nejaké staré poskytujú 🤷🏽♀️) a vraj sa mi nemusia ani vrátiť 🤷🏽♀️🤦🏽♀️
Ahoj, ja mam rovnaku skusenost, zatial muza nepustili nikde, ani na poradnu, ani do Kocha, ani na Antolsku 🤦🏼♀️ Dufam, ze na 4D nebude problem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V Ruzinove mali dupaciek hocikolko, ale vzdy som ich hodila do kasa na pradlo. Potrebujes na cestu domov a zober si aj nahradne, aby si mala, ked budes potrebovat narychlo a nebude sa ti chciet ist pytat.
S tym vysetrenim sa opytaj priamo u nich,’pretoze ked som bola pred 3ma tyzdnami u na Kocha, nepustali sprievod vobec do porodnice, musel cakat pred vstupom. Teraz pojdem do Procare, tak si radsej par dni pred zavolam, aku maju situaciu, aby sa muz netrepal zbytocne.