Môže byť otecko pri vyšetrení?

12. aug 2020

Ahoj nikde som to nenasla, tak mi hádam pomôžete, ja len mam otázku či môže byť pri vyšetreniach ktoré sú už v nemocnici ci môže byt prítomný partner teda konkrétne pri ultrazvuku, keďže utz ešte nevidel chcel by byť pri tom ak. Mam byt konkrétna tak Ružinov, poprípade všeobecne v nemocniciach a ešte taka pod otázka😄😄 do pôrodnice koľko mi treba min. dupaciek alebo bodyciek nechcem ich tam ťahať 10 (počula som ze nemocnice nejaké staré poskytujú 🤷🏽‍♀️) a vraj sa mi nemusia ani vrátiť 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

qetka
13. aug 2020

V Ruzinove mali dupaciek hocikolko, ale vzdy som ich hodila do kasa na pradlo. Potrebujes na cestu domov a zober si aj nahradne, aby si mala, ked budes potrebovat narychlo a nebude sa ti chciet ist pytat.
S tym vysetrenim sa opytaj priamo u nich,’pretoze ked som bola pred 3ma tyzdnami u na Kocha, nepustali sprievod vobec do porodnice, musel cakat pred vstupom. Teraz pojdem do Procare, tak si radsej par dni pred zavolam, aku maju situaciu, aby sa muz netrepal zbytocne.

krimhilda
13. aug 2020

Ahoj, ja mam rovnaku skusenost, zatial muza nepustili nikde, ani na poradnu, ani do Kocha, ani na Antolsku 🤦🏼‍♀️ Dufam, ze na 4D nebude problem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre