Ahojte, nenašla som žiadnu novú tému ako to je momentálne v Bratislave, čo sa týka morfologického ultrazvuku v 20-22tt. Počula som, že najlepší sú MUDr. Čunderlík a MUDr. Holáň. Neviem ale zistiť, ako sa k nim objednať a koľko sa platí, keď mám výmenný lístok od svojej gyn. Ďakujem 🙂
Ja som bola u MUDr. Vladimir Ferjanec v Gynfiv.. oni su sukromny tak sa plati 30 eur.. ale mali sme podozrenie na DS a doktor bol super.. vsetko skontroloval a popritom stale rozpraval... vysvetlil kde by boli chyby a co a preco si vsima.. dokonca nam ukazal ako babo prehlta plodovu vodu a hybe ockami..
Urcite chod radsej k Holanovi. Ja som bola u oboch, tak viem porovnat.
Treba napisat na ten mail. Tam napisu co ako. Cim skor tym lepsie, lebo tam byva mesacna cakacia doba
Ja som chodila kmCunderlikovi, je to skvely odborník a ma velmi Dobry pristup k pacientkam
ja som bola u Cunderlíka v 14tt a u Holaňa na morfologickom a taktiež v 31tt. Obaja sú super, milý k pacientkam, všetko mi do podrobna vysvetlili... u Cunderlíka som platila v tom 14tt 100 €, robil mi všetky testy na downov a edwardsov syndróm... a na morfologickom som platila 33 € vstupný poplatok do Procare, potom 60 € u doktora za vyšetrenie, lebo som chcela aj fotky a video na CD a teraz v tom 31tt som platila zasa tých 33 € na recepcii a u pána doktora u nič, asi preto, lebo teraz som už video nechcela, fotku mi dal len jednu, lebo naša malá tentokrát vôbec nespolupracovala a nechcela sa ukázať 🙂 ale obaja sú naozaj výborný 👏🙂 a mala som výmenný lístok pri všetkých vyšetreniach
bola som pred 2 tyzdnami u Holana v Procare - treba sa objednat cez mail, plati sa 33€ za registraciu, mala som vymenny listok, tak u doktora uz nic. Jedna fotka je gratis, keby si chcela viac, tak 7€/ks. Ja som bola velmi spokojna, odporucam.
Dakujem velmi ste mi pomohli, pojdem teda k Holanovi 🙂
hm, mne ten morfologicky v 20tt robil normalne moj dr. v ambulancii a neplatila som za to nic (za ine veci, ano, takze aj tak som tam 20€ nechala) v 13.tt na ten NT ma poslal do Gyn-fivu, ze na to nema pristroj a tam som platila 25€, ale ten morfo zvladol sam...
Ahojte, potrebovala by som sa poradiť na túto tému 🙂 máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto vyšetrením? Mám ísť na morfologický UZV a rozmýšľam, že by bolo super, keby mi urobili už aj 3D, ale teda nechám si poradiť, že ako ste boli spokojné a kde... rozmýšľam nad Dr. Holáňom v ProCare, Dr. Slezákom, Dr. Čunderlíkom a GYN FIV. Dosť ťažko sa dá dopátrať k cenám, tak ak by ste mi vedeli napísať, koľko ste platili, veľmi mi pomôžete, ďakujem 🙂
@pe podla mna 3D sa robi automaticky. Toto vysetrenie preplaca poistovna, cize ak mas vymenny listok, jedine co treba zaplatit je za registraciu do Procare 33€ a ak chces fotku za tych 7€ (v pripade dr. Holana). Video je podla mna zbytocne (jedine ak ma babetko problem a potrebujes prekonzultovat s inym odbornikom), inak neviem kdo to doma pozera.
@pe ahojky, bola som u Holana pred dvoma rokmi a naozaj skvely pristup. Platis len procare-u ten 33€ poplatok, ak mas vymenny, tak Holan Ti to da free. Ak teda nechces fotecky, videjka a podobne blbosti - on nie je toho nadsenec. 1 foto Ti da samozrejme ;) A co sa tyka toho 3D ono to je viacmenej 3D, ale s lepsim rozlisenim s tym, ze lekar popisuje kazde jeden organ a kontroluje ci sa vyvijaju adekvatne k danemu tyzdnu. Je prijemny a hlavne je to velky odbornik. Ak mozes, chod k nemu ;)
@mint_blossom Praveze poistovna preplaca len 2D, za 3D uz je cena vyssia lebo si to cele hradime sami... ale dakujem za nazor 🙂
@pe morfo je 2D, pretoze pre lekara je relevantnejsie 2D.. avsak bude ti prepinat aj na 3D (MUDr. Holan).. mne v pohode prepol a poukazoval.. a potom vytlacil 3D fotky 😉 ja som bola spokojna, v 30tt idem zase 😊 vela zavisi aj od babatka, moja mala v pazi, celu dobu sa ani nehla 😊
@pe nemyslim, ale rob ako myslis 🙂
Ahojte, ja som pri oboch tehotenstvách absolvovala morfologický ultrazvuk na klinike Gynaex na Záhradníckej 36 v Bratislave. Ako bonus mi tam srdiečko dieťatka pozrel priamo kardiológ (Doc. Olejník, prednosta v Detskom kardiocentre na Kramároch, top medzi kardiológmi na Slovensku) ❤ V iných centrách som takýto úžasný servis nezažila 🙏 👏. Vrelo odporúčam!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kontakt na ambulanciu MUDr. Holana v Procare: prenatal@procare.sk poskytnu blizsie info.