Morfologický ultrazvuk v 22. týždni - výsledky

marcela19791979
24. aug 2022

Ahojte bola som dnes na morfologicky, lekárka to rýchlo zbuchala všetko vyjadrila sa len že všetko by malo byť ok,chcem sa opýtať či váha bábätká v 22 TT ,530gramov je málo veľa alebo akurát? veľkosť bábätká neviem zabudla som sa opýtať v papieri to není, pozrite sa na tie vrchné hodnoty čo sa týka hlavičky,stehennej kosti aj popisu nižšie ak niekto vie či je niečo menej alebo viac akoby malo byť...ďakujem vám veľmi pekné,mám 42 som prvorodička preto mám trošku strach

dadka128
24. aug 2022

@marcela19791979 ak lekár povedal ze je všetko ok tak je ok .. váhu bábätká v tomto tyzdni vôbec nerieš.. zbytocnee.. hlavne sa nestresuj a uzivaj si tehotenstvo

anavixy
24. aug 2022

Vedľa tých dĺžok mate údaj ktorému týždňu tehotenstva tá miera zodpovedá. Všetko v podstate sedí s reálnym tyzdnom, v ktorom ste, takze by to malo byť ok 🙂 váha je akurát, ale tiež si myslím, že to nie je až také podstatné 🤗 veľa zdravia 🍀

luccija
24. aug 2022

@marcela19791979 vaha je dobra tiez som mala podobnu.Budete mat krasne Vianoce🙂mozem sa spytat..je to po IVF ci prirodzene pocate?

marcela19791979
autor
24. aug 2022

@luccija prirodzene 🌞

vkatush
25. aug 2022

@marcela19791979 my sme tiež boli včera, končila som 22tt, a malé malo 550 g a 27 cm. Takže určite v norme, netreba sa báť, ak by bolo niečo zlé alebo mimo normy, doktor by to hneď povedal. Držím palce 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre