Morfologický ultrazvuk v 2. trimestri

kobylka002
28. nov 2024

Ahojte prosím vás vie mi niekto poradiť kde v KE robia morfologicky ultrazvuk na ktorý má cez výmenný lístok poslal môj gynekológ ? Do šace som volala ale nemajú tam voľný termín...až po novom roku,v sonoclinic sa vraj plati 95€ teda aj tak znie moja druhá otázka všade sa tento ultrazvuk pohybuje v tejto sume ? Prípadne mi viete poradiť kde robia za menší poplatok ďakujem. ❤️

monicazbb
28. nov 2024

@kobylka002 hladaj , nájdeš. Teraz mi nastala podobna situacia, som ale z BB, to je asi pre teba ďaleko. Tiež mi odporučil gynekolog 3D sono.Všade okolo 90 eur a rozne priplatky.Objednala som sa na to z tych lacnejších a potom som zistila že tu vo fakultnej nemocnici robia tiež, bez dlhého čakania a zadarmo s úžasnou lekarkou.Tak som platene zrušila a šla sem.

monicazbb
28. nov 2024

@kobylka002 ...ešte ma napadlo ak maš vymenny listok nemala by si platiť, či?

kobylka002
autor
28. nov 2024

@monicazbb spomenula som to v sonoclinic ale že aj napriek tomu budem platiť lebo sú súkromníci ,a hľadám v okolo Košíc keďže ja som s okolia a BB je pre mňa ďaleko

zuzinkka18
28. nov 2024

@kobylka002 ak máš výmenný lístok a nemáš problém cestovať aj ďalej tak v Starej Ľubovni robia v nemocnici morfologické sono zadarmo...veľmi pekné priestory, veľmi príjemný personál odporúčam ;)

ivana3111
28. nov 2024

@kobylka002 v KE viem o tom ze robia len v Saci a Sono clinic, nemôžeš počkať po novom roku do Sace? Ja som tam bola na všetky 3 veľké ultrazvuky a bola som spokojná. Lekári, co robia tieto veľké ultrazvuky musia mať špeciálny kurz na to. Nemôže to hociktorý lekar robiť.
Je to nadštandardné vysettenia a preto sa za to všade platí.

saska.j
28. nov 2024

@kobylka002 v Myslave tam sa platí 85e

ashleyka
28. nov 2024

KE neviem ,blízko KE robia aj v Krompachoch čo viem…
ja som napr zo SNV a bola som na odporúčanie v LM pri pani Rukavicovej v Gynscreen za 60€ za mňa veľká spokojnosť

rora26
11. dec 2024

Jasne že sa na sukromnych klinikách plati. Platim 85€ v sono a je to istejšie ako sa spoliehať na bezplatný ultrazvuk u gynekologa na poradni. Tie ultrazvuky denne spravia aj 20 a maju iste lepšiu prax, špeciálny kurz a nemoze to robit len tak bárz kto. Veď najlepšie sa zarába na tehotných a starých, treba počítať, že všetko nadštandard je spoplatnené.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre