Ahoj všetci, viete prosím odporucit pracovisko kde robia rozšírený morfologicky ultrazvuk (nad rámec klasického anatomického v 20.týždni)? Okrem Dr Grochala a Dr Cunderlika prosím? Vďaka za rady! 😊
K Holáňovi ti viem poslať aj cenník, chcela som ísť k nemu,ale vychádza to dosť tak pôjdem k Brestanskemu
MUDr. Holan
Liptovský Mikuláš, Gynekologická ambulancia MUDr. Eva Rukavicová, GynScreen 🙂
@zuzuliatko123 - vies odporucit z osobnej skúsenosti? Hľadám rozšírený podrobný morfologicky ultrazvuk, kde vedia skontrolovať aj drobnosti, ktoré bežný gynekológ v 20.týždni nerobí. Plus vypočítať riziko preeklampsie.
Ja odporúčam MUDr. Michal Holáň. Je fakt precízny. Osobná skúsenosť.
@orangea26 Áno, osobná skúsenosť z minulého roka. ☺️ Dcérka sa narodila tento rok v marci . Pri prvej dcérke sme boli v Martine u p. Mudr. Grochala, Femicare. Spokojnosť na oboch vyšetreniach. Skontrolovali úplne všetko. Máme genetickú predispozíciu na srdcovú vadu. U pána doktora vyšetrenie viac vecné, u pani doktorky to bolo viac popísané nám ,,laikom,,. ☺️
Nezalezi ze kde? Ci si ochotna cestovat?
Grochal je ozaj asi topka na slovensku.
Ja som bola 3x v kosiciach-myslava dr.juhas.
Teraz som bola v Namestove-dr.turnova.
V oboch pripadoch som max spokojna. Vserko ukazali. Kazdy jeden milimeter babatka ukazali. Okomentovlai ze co kde. A ako sa vyvija. Ked som sa nieco opytala aj 2x povedali. Ukazali. Vysetrili.
@zuzuliatko123 ďakujem pekne, skúsim. A gratulujem k dcérke 😍
@orangea26 Ďakujeme krásne 💗
@orangea26 Ak chceš najpodrobnejšie vyšetrenie, vrelo tu odporúčam kliniku Gynaex na Záhradníckej ulici v Bratislave. Jedine tu ti okrem morfologického ultrazvuku u gynekológa spraví aj fetálnu echokardiografiu (kontrolu srdiečka ❤) priamo pediatrický kardiológ, takže máš najvyššiu možnú istotu, že je všetko v poriadku 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mudr Holan v BA, Mudr Brestansky v Hlohovci napr.