Ahojte baby, ked sa objednavate ku Grochalovi a pod. Na morfo utz v durhom trimestri, tak na 20tt? Alebo ako?
@ivka2112 ja som 20tt objednana, ale ked si zavolas sestricka sa spyta na prvy den ms a sama si to vyrata a povie ti termin kontroly
Aj mudr holan je tiež skvelý odborník.
Ja som z vychodu tak iny lekar-mudr. Dankovcik, ale mne odporucili sa ibjednat uz v 16tt, aby som vobec termin nejaky dostala, vsetko mame v poriadku, ozaj len kvoli terminu aby bol volny. Volala som, nedvihli, volali spat. Pytala sa ma sestricka kedy mam termin, ci prirodzene ale umele, ake su vysledky, objednala na 22tt a povedla co priniest
@butterflyeffect ahoj, idem tento týždeň k dr.Dankovčikovi. Zaparkujem v pohode niekde blízko? Idem do KE. Ďakujem za odpoved
@veronika0310 Ja este len pojdem v auguste, ale co som tam bola pred 3 rokmi na prefuk vajecnikov tak parkovanie bolo rovno pred budovou na ulici a problem nebol
@butterflyeffect super ďakujem. Ja idem na morfo vo štvrtok. A neviem ako to tam funguje keďže som ďalej od KE 🙂
na tejto stránke od Dr. Grochala si vložíte poslednú MS a ukáže Vám obdobie rovno aj termínov, kedy by sme mali počas tehu absolvovať tehu morfologické sono: https://femicare.org/tehotenska-kalkulacka/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj. Treba si zavolať a oni sa opýtajú v koľkom tt si a podľa toho ťa objednajú. Morfologický utz v 2.trimestri sa robí medzi 18+0 a 22+0 týždňom gravidity (píše tak na jeho stránke).
Ja som volala keď som bola v 16tt.