Morfológia bez doprovodu

niksss
16. nov 2022

Ahojte baby, chcem sa spýtať boli ste niektorá vopred upozornená, že na morfo musíte prísť bez doprovodu? Ak áno je možné si dať vytlačiť fotky alebo nahrať nejake zábery na USB aby sa aj muž mohol pokochať našim malým zázrakom?

Ďakujem vám za info 🙂

kvetinka719
16. nov 2022

MUDr. Slezak to tak ma… dopredu tá informujú, aj telefonicky aj SMS. A dodržiavajú to poctivo, po mne mala ísť mamička, ktorá nerozumela po slovensky, jej doprovod vysvetľoval, že potrebuje ísť s ňou, lebo mamička ani nebude rozumieť, či je dieťatko zdravé alebo nie… Musela ísť sama a argument bol, že sa to dozvie z výsledkov, ktoré budú na papieri.

diaalex
16. nov 2022

@niksss áno počas covidu som to tak mala. Manželovi som ukázala tlačenú fotku a ostatné na USB 🙂

niksss
autor
16. nov 2022

@diaalex sa super lebo bol nestastny že ho neuvidi tak som rada že sa to dá dat na USB 🙂

nafka0483
16. nov 2022

@niksss Ale ved to zalezi od pracoviska. Nepises kam sa chystas, zisti si podmienky priamo tam 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

petamich
16. nov 2022

moj lekar mi vopred povedal, aby som si priniesla USB kluc a tam mi vsetko nahral ale kazdy to moze mat inak 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre