Mohol sa počas bozku dostať do mňa alkohol?

helena220
1. apr 2013

Ahojte baby, mam dost hlupu otazku🙂 vcera sa oslavovali narodeniny mojho muza, okrem ineho a on co to popil. Ja som samozrejme na ,,dzusikoch", som v 5.mesiaci tehotenstva. No pocas vecera sme si vymenili niekolko ,,vaznych" bozkov. A trapi ma otazka, zi sa mohla pocas bozkavania s nim dostat nejaka ta kvapka alkoholu aj do mojho organizmu? Neviem ako to je, ci je to mozne, alebo pravdepodobne. Dakujem pekne za odpovede a nazory na tuto trapnu otazku:/

katy2
1. apr 2013

@helena220 a keby aj? co by sa stalo? urcite by to babetku neposkodilo 😀 nedas si obcas Margotku? alebo keksiky Mila? Po nich by si aj nafukala 😉

zivika
1. apr 2013

@helena220 paci sa mi, ze si uz sama na zaciatku zhodnotila, aka je tato tvoja otazka "inteligentna" 😀 ale dnes mam dobru naladu, tak ti napisem pekne slusne, ze neboj, pri bozkavani sa do tvojho tela alkohol nedostal 😉 kludne si si s muzom aj na zdravie mohla pripiit, glg sampanskeho by tebe, ani babatku nijako neublizil...si tehotna, je to krasne, ale nesmies to tak prezivat 😉

mimasimi
1. apr 2013

Nieeee, neboj k malému by sa to v žiadnom prípade nedostalo .... 🙂. To sa do Teba dostala len tá alkoholová aróma 🙂, a aj to len do úst, neboj nič.

cat
1. apr 2013

ahaa, padol mi zrak na kalendár, 1. apríl 😀 že?

krasneleto
1. apr 2013

@helena220 sa musis velmi nudit

henikav
1. apr 2013

@helena220 keby aj, od kvapky alkoholu sa nic nestane tebe ani babatku, neboj. V tehotenstve si dokonca mozes kludne dat raz za cas polpoharika vinka, sampusu, alebo glg piva, nevravim ze pravidelne, ale napriklad na sviatok pri pripitku ak oblines trosku vinka je to v pohode

irriss
1. apr 2013

@cat
asi tak 😉
ja jsem tehotna... 😎 ...vcera jsem sazela fazulove seminka.. 🙂

janka258
1. apr 2013

@helena220 no ozaj hlupa otazka,ale k veci 😀 keby aj tak je to totalne zanedbatelne mnozstvo,z ktoreho sa ti urcite nenarodi na alkohole zavisle dietatko.Vies kolko zien v tehu pije,fajci a bohuzial aj droguje a deti su zdrave,nesmies to tak prehanat,tehu nie je choroba 😉

libka1
1. apr 2013

ahoj, nemas este nejake ine temy co si zalozila? ked budu taketo super ako tato mam zaujem o linky, super som sa pobavila 😀

traktor
1. apr 2013

..ak je to otazke, lebo je 1 april, tak som sa zabavila..ak vsak nie, nevadi, aj tak vedies 😀 😉 ..a nie, nic sa nemohlo stat..

janaal
1. apr 2013

Ďakujem, zlepšila si mi touto témou náladu, bolo mi dnes tak otupno, ale už nie je 😀 😀 😀

helena220
autor
1. apr 2013

:D dakujem, ja som sa pytala len preto, ze to nebol len sampusik a pivecko ale aj dost domacej palenky, tak ma ,,striaslo" trosku ked som nevedela prist na odpoved ci ano alebo nie🙂 no verim ze nas syncek bude robit oslavy v mensom🙂)

irriss
1. apr 2013

@helena220
zrejme te ovlivnil jeden z nejkrasnejsich fotoblogu..😉
@katuscakzms
19.2. o 13.00 sa dievcatko cez pusinky,dostalo az do perinky.Krasny nostek,jemne vlasky,nas najkrajsi vytvor lasky.Lianka sa vola,3460 g vazi a 50 cm meria 🙂

darka2001
1. apr 2013

To si robis srandu,alebo je to vazna otazka?

nalla
1. apr 2013

😀 a ja som si myslela, že ma na tomto fóre už nič nedostane a neprekvapí 😀 😀 😀

ale tak na pobavenie, raz som sa stretla s otázkou - pochopiteľne na internetovom fóre (internetovej gynekologickej poradni) - že baba, dobre informovaná o tom, že antibiotiká by mohli znížiť účinok antikoncepcie, sa pýtala, či ak jej parter berie antibiotiká, to jej zníži účinok antikoncepcie, ktorú berie, samozrejme, ona 😀
a malo to aj logické zdôvodnenie - vraj, tie spermie, ktoré do nej pustí, by mohli obsahovať tie antibiotiká a nejako by to mohlo znížiť účinok jej antikoncepcie 😀

atrami
1. apr 2013

beriem to ako 1. aprílový žart 😉
Bože baby spamätajte sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To fakt už neviete čo so sebou?

alena16
1. apr 2013

Som tehotná a občas si dám pohár vína, asi sa mi narodí úpne zdegenerované dieťa 🙄

katka116
1. apr 2013

Registrovana marec 2013, takze este sa tu vela neohriala. Ja som tehu a vcera som napr vypila 2 pohare vinka, to bude asi viac ako vypary zo slivky z ust a nemam ziadne obavy, ze by sa babu nieco stalo..

janka196
1. apr 2013

fiha tak tato otazka bude isto v top10 😀

martina364
1. apr 2013

😀 😀 😀

digysa
1. apr 2013

@janka196 Nie............definitivne v TOP 3 a hlavne preto, lebo sama zakladatelka si mysli, ze JEJ OTAZKA JE TRAPNA.............

@helena220 Ja ti zo srdca blahozelam.....este, ze si si priznala ze si polozila HLUPU a TRAPNU otazku .........tesime sa s tebou, ze cakas miminko.............. ale pokial neporodis, tak Ti radim, aby si sa tu uz nic nepytala...Vazne 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐

doliva
2. apr 2013

Nič ti nebude....ani výplach žalúdka ti nehrozí 🙂)))

maca1207
3. apr 2013

@alena16 kurnik tak to potom aj mne,bo ja som pivkarkou nikdy nebola,ale ja si nemozem pomoct cierne pivo mi chuti,tak si obcas ho dam🙂asi som vadna a nezodpovedna....ale chute su chute...a nepijem ich v litroch;)obsahuje vitamin B..a sama zenska,ked som jej doniesla sampanske bo som v 1.trimestri lezala v nemocnic,tak za starostlivost aku som od nej dostala,som ako vdaku jej ho priniesla a ona mi ho vraciala spat so slovami,Marcelka pekne si s manzelom ho doma vypite,na vase babo,ze to takto dobre dopadlo;)...nechapem,ale ako 1.april super🙂)))aj ja som sa pobavila so segrou🙂)) 😀 milujem 1.april 😀

dewyn
3. apr 2013

nestacim sa cudovat nad niektorymi otazkami..trosku zdraveho rozumu a usudku 🙂)

lalinko2010
3. apr 2013

@helena220 si v 5 mesiaci, hormóny sú rozhádzané, ale nepíš sem nepodstatné otázky. Dúfam že neveríš na bocianov... užívaj si tehotenstvo a nevymýšľaj blbé otázky!

majkazajko
3. apr 2013

OMG žena, to snad nemyslis vazne... 😀
Nemozem ani nic napisat, lebo by ma tu asi stopli 😀

xela555
3. apr 2013

😀 toto si mala napísať do bravíčka 😀DD sorry ale to je ako keby si sa pýtala že či môžeš otehotnieť po tom ako ho pobozkáš alebo prehltneš spermie 😀DD

janulka_ko
3. apr 2013

no brutal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

trojmamka
3. apr 2013

joj a este pozor na to,aby si nezjedla kostku z jablcka,lebo z Teba vyrastie jablon a po hrozne cely vinohrad.

dadulkabb
3. apr 2013

ty kokso ale som sa zabavila 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre