Ráno som isla na WC a ako som si sadala na dosku, už v miernom pohupe, vytiekla zo mňa do záchoda tekutina, málinko, iba som počula ako to do záchoda žblnklo. Zľakla som sa, lebo cikat som ešte nezačala.
Samozrejme ma hneď napadlo, ci mi neodtieklo trošku plodovej vody. Nechcem sa stresovať a plašiť a hneď letieť na pohotovosť.
Ale tak myslíte, že to mohla byť plodová voda, alebo tá by zo mňa vytiekla asi aj keby som ležala, nie práve keď som si sadala na WC. Môžem mať aj únik moču, neviem, nakoľko sa mi už dalo dosť cikat. Sú tu baby, ktorým sa to o stalo v takomto nižšom týždni? Zaujímalo by ma, ako to prebiehalo. Bola som aj v lekárni, ten temesvary roztok pozrieť ale že to nemavaju 😏
Ahoj. Mne odtekala plodovavoda presne od 18.tt. Potiahla som to do 28.tt, potom som porodila. Ja som ale necitila,ze mi odteka, len na pradle, neskor na vlozke som videla mokre
Určite choď na pohotovosť, skontrolovať a ubezpečiť sa, že tvoje babuľko je v poriadku a zdravé. A daj nám vedieť! 🙂
Žeby smer pohotovosť? Mne praskla voda v čase termínu to som len cítila také rupnutie tam dole a už sa to lialo voda sa nedá zadržať ako moč... Ale môže odtekat už oveľa skôr po troške tak neviem určite ti Dr povie viac ako veštice na mk
Juj baby tak ste na tu dostrašili, až som teda išla. Všetko v poriadku našťastie, nie je to plodová voda. Asi si zruším koníka na obdobie tehotenstva 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Za mňa radšej utekať na pohotovosť ako ľutovať.ja som si tiež myslela, že mám len únik moču ( bola som v 28.tt) a zrazu bol z toho predčasný pôrod, plodová voda odtecena a syn doživotné diagnózy 😔