Modriny na stehnách v 18tt

danicabbb
30. sep 2018

Ahojte maminky ribua sa mi malé modrinky na stehnách som tehu 18tt je to problém dosť som schudla teda na váhe to nevidno všetko si, aleberie malá len sa bojím či to je nejaký vitamín alebo že som tak schudla na nohách. Mala som občas také problémy aj pred tehu len som sa obtrela a už bola modrinka. Mám to po mame. Spomenúť to dr? Asi sú oslabené žilky robia sa mi už aj metličky máme to v rodine. Bojím sa o malú či jej to nejako neškodí. Vďaka za rady a odpovede. Budem rada keď sa niekto ozve a mal s tým problém.

evitka83
30. sep 2018

@danicabbb kup so ascorutin a pohankovy caj, zvys vit c a zelezo. Myslim, ze vsetko z toho sa v tehu moze

evitka83
30. sep 2018

@danicabbb a jemny chladiaci gel na nohy, masirovat v smere od srdca

danicabbb
autor
30. sep 2018

@evitka83 ďakujem skúsim mala si to tiež?

ukulela
30. sep 2018

@danicabbb mne sa robili aj mimo tehotenstva. Počas kojenia som brala aj detralex. Teraz beriem v tehotenstve železo. Pomáha aj pohánka. Lieky radsej konzultujte s lekárom.

danicabbb
autor
30. sep 2018

@ukulela hej aj mimo twhotenstva to mám a bravala som mimo tehu tiež detralex samizrejme budem sa pýtať dr, ďakujem

janulka2811
30. sep 2018

Urcite spomen na gyne no na inernom sa ta budu pytat ci sa ti robia samovolne modriny ... neviem ci je to spravne no podla mna asi nie.

jankaga
30. sep 2018

Urcite smer hematologia

danicabbb
autor
30. sep 2018

@janulka2811 môže niečo hroziť mne sa robili aj predtým

danicabbb
autor
30. sep 2018

@jankaga
@janulka2811 áno určite poriesim s dr, ďakujem nestrast dúfam teda nič nehrozí

janulka2811
30. sep 2018

@danicabbb neviem,mna sa to pytala na internom v piatok,mne sa nerobia,no detralex je sice ok ale hemostop tabletky na posilenie stien ciev este lepsi sice drahsi,ale ok.Moj uzival oboje a na porovnanie hemostop tablety 100% lepsie.

danicabbb
autor
30. sep 2018

@janulka2811 ja to mám celý život no v tehu sa bojím tak sa pýtam

ukulela
30. sep 2018

@danicabbb u mňa to boli len oslabené žily. V tehotenstve je navyše na žily väčší tlak, zväčší sa ti totiž objem krvi, čo žily nie sú zvyknuté zvladat. Polom som navyše ja pol života chudokrvna. Takže aj to asi vplýva. Mne sa modrina urobí aj keď sa niekde len opriem.

danicabbb
autor
30. sep 2018

@ukulela presne tak ako u mňa to isté a čo na oslabenie žíl

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre