Ahojte dievcata. Som v 19tt a mam pocit ze bruško sa mi nejako zmenilo.. Pekne rástlo a zrazu akoby bolo menšie.. Nie som ani nafúknuté.. Stolicu mam od začiatku tehotenstva úplne bez problémov. Chcem sa aj váš spýtať ci mate nejaké skúsenosti s tým ze bruško nerastlo rovnomerne.. Dokonca bolo menšie.. K doktorovi samozrejme idem len som chcela vedieť vaše skúsenosti.. Ja si picham fraxiparin 0.3 z dovodu gen. Mutácie.. Môže to mať súvis?
@levika26 ja to iste. Tiez som mala pocit,ze sa mi zmensilo a teraz mam tiez obcas ten pocit. Asi sa ti tam len inak ulozilo,viac do chrbta. Takisto som sa tu na to pytala a bolo vsetko v poriadku 🙂
@miriam1983 ja som našla tvoju diskusiu.. Aj som posielala správu 😊. Ja už mám jeden potrat za sebou pre to sa sledujem.. Niekedy som až prekvapena že aké malé bruško mam.. Dúfam teda ze bude všetko ôk
@levika26 ja tak isto :/ a tiez si musim pichat clexane. Kazdy mi hovori,ze sa nemozem tak sledovat,ale to nejde. Ten strach je hrozny :(
Buďte rady, ja som bola ako veľryba.
Ahoj ja som v 19tt a nemám bruško... Iba keď ležím na chrbte cítim, že je väčšie na pohmat a už som si teda všimla, že raz je väčšie tvrdšie a raz menšie a mäkšie .. bude to skôr tým, že bábo je v brušku vždy v inej polohe, možno to je tak aj u teba 🙂 prajem pekné tehuľkovanie
@miriam1983 ved aj mne tak hovoria.. Ale keď ja som bola v tedy v 16tt a mala som zamlcany potrat. Ani kŕče ani krvácanie.. Až na poradni sa to zistilo.. Čiže teraz to veľmi sledujem.. Aj keď kým ma doktor nekontroluje na usg nebudem kľudná.. A to bruško mam fakt malinke..
@nedockavka372 a cítiš aj pohyby?
No ešte nie 🙂
@levika26 a nechcela by si skusit angel sound? Mne pomohol. Najma,ked som este necitila pohyby.
Ja som nemala brucha do 6mesiaca pri ani jednom. Potom behom par tyzdnov som bola ako s dvojickami. Klud ziadny stres 😉
ja som mala také malé bruško, že susedia ani nevedeli že som tehotná...Nechápali keď ma videli s kočíkom....
@levika26 ja som do 7meho mesiaca mala bruško takej malej veľkosti, že som vyzerala, ako keby som sa iba dobre najedla.. až po 7mom mesiaci mi začalo rásť a keď som išla rodiť, všetci v nemocnici hovorili, že vyzerám, ako keby som bola v takom 4tom mesiaci.. aj som málo pribrala za celé tehotenstvo a všetko bolo v poriadku.. bábo malo 3220g a 52cm.. bratova priateľka keby nepovedala, že je tehotná, tak to nikto nevie, ani keď išla rodiť.. obidve máme mimo tehotenstva cca 48kg a proste máme v rodine geneticky dané, že my tehotné nevyzeráme, že sme tehotné 😊
Ahoj, vôbec sa nestresuj. Ja som bola v 9. mesiaci tuším už posledná kontrola u gynekológa a pani, ktorá posledná vychádzala z ordinácie mala zavolať poslednú tehotnú (teda mňa) v čakárni. Otočila sa vo dverách na sestričku, že žiadna tehotná v čakárni nie je. 😂😂
A v 7. mesiaci som musela v škole vysvetľovať, že prečo mám individuálny program snáď každému z učiteľov. 😂
Bruško mi narástlo posledný mesiac.
Ja to iste lenze ja ho mam vätcsie ked sa najem a potom cely den mam velke, ale rano ked sa zobudim tak mam trosku mensie.
Ahojte dievčatá.. Takže moje obavy sa potvrdili.. Mam placentarnu insuficienciu.. Čiže sa mi neprekrvuje placenta a bohužiaľ už ani nebude.. Je to nezvratné.. Nevytvára sa mi ani plodová voda.. A babotko je už 4tyzdne pozadu.. Bola som u troch lekárov aj na 3d usg. Nič sa nedá robiť..
@levika26 :( a to nevideli skor,ze sa netvori plodova voda? To zo dna na den predsa nemohlo tak splasnut.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@levika26 a na to ze som v 19 TT bruško mi skoro vôbec nieje vidieť.. Večer keď už som najedena tak áno..