Menšie bruško v 15 tt

miriam1983
14. nov 2019

Ahojte,som v 15tt,mala som uz pekne brusko. Ale dnes rano ma prehnalo a uplne sa mi sfuklo,som uplne plocha,ako pred otehotnenim a to som uz 3tyzdne nezaoka nohavice... co to moze byt?

vikus17489
14. nov 2019

@miriam1983 a nemas fotku bruska a teraz? No podla mna to nic vazne nebude, mozno si bola len nafuknuta 15tt je skoro nic aby si mala velke brusinko

miriam1983
autor
14. nov 2019

@vikus17489 mne prislo rano zle,zavrat,nepomohlo ani ked som lezala,do toho hnacka... strasne sa bojim co to moze byt.

tosomja
14. nov 2019

Nic, neboj, kym nekrvacas, je to ok. Ja som v 22tt, rano brusko ploche, vecer ako tri dni pred porodom. Mam zapchu a vcera ma konecne prehnalo, tiez som asi ehm...aj babatko 🙈 ale nieco tam kope, tak snad som mu len uvolnila miesto 😁 urcite si bola len nafuknuta, zajtra budes zase, uvidis.

vikus17489
14. nov 2019

@miriam1983 podla mna iba tehu nevolnost.. Pokial nemas bolesti a nekrvacas ja by som sa tak nestresovala.

miriam1983
autor
14. nov 2019

@tosomja ja uz som o jedno prisla,tak sa strasne bojim... teraz som na rizikovom,tak sa vsetkeho bojim. Uz som sa tesila,ze mi vykuklo brusko a dnes rano sa sfuklo ako balon... este nevitim ani pohyby,tak neviem,co sa tam deje :(

miriam1983
autor
14. nov 2019

@vikus17489 aj sa tym ukludnujem. Ale takyto stav som este nemala. Len na uplnom zaciatku ma trapili zavraty. Ale potom cely cas klud...

miriam1983
autor
14. nov 2019

@vikus17489 a na tu zavrat co pomoze? Uz som si dala magnezium. Ale nic. Aj ked lezim,uplne sa somnou vsetko hybe,toci. Az mi je z toho na vracanie...

tosomja
14. nov 2019

@miriam1983 nemas nizky tlak? Odmeraj si. Vtedy magnezium este uskodi. A nestresuj, nepomozes si tym. Ak sa bojis, zavolaj gynekologovi, ze sa necitis dobre.

miriam1983
autor
14. nov 2019

@tosomja ja mam tetaniu a pri zavratoch mi magnezium doporucili. Vraj aj jed je nizky tlak,tak to vyrovna. To mi aj na pohotovosti povedali :( viem,ze si tym nepomozem,moj lekar je tam az od 16tej.

leangela
14. nov 2019

@miriam1983 ako pisu baby, pokial nekrvacas malo by to byt ok, babo je este velmi male a zalezi aj ako sa otoci, co zjes a vsetko ma na to nejaky vplyv 🙂

miriam1983
autor
14. nov 2019

@leangela dakujem vam 🙂 vy ma tu vzdy ukludnite. Nechcem hned kvoli vsetkemu ist za lekarom... mam take tlaky a bolesti krizov,ale to si hovorim,ze sa mi ten spodok asi roztahuje.

leangela
14. nov 2019

@miriam1983 jasne, bud v klude, ja som si vzdy hovorila, ze zeny kedysi k lekarovi ani nechodili, priroda sa postarala tak to zvladne aj teraz :D

miminkavi
14. nov 2019

@miriam1983 ahoj aj ja mám tetaniu a keď som bola tehu, takéto stavy som mala bežne, aj keď som magnezium brala celé tehu. Dva krat som dokonca aj odpadla. Keď sa ti točí cely svet, tak skús keď ležíš si oprieť nohy o stenu. Proste nech ich máš vyššie ako celé telo. Alebo ešte mozes vyskúšať ležať a jednu ruku spustiť dole k zemi buď z postele alebo z gauča. Mne to naozaj zaberalo. Obidva spôsoby. A čo sa bruska týka, mne začalo vykukat v 5. mesiaci a tiež takto že ráno nič a k večeru bolo viditeľne. A ráno zase nič 😁 Neboj sa, určite to zvládnete do konca v zdraví. Prajem prijemne tehulkovanie 😉🍀

jeliz59
14. nov 2019

@miriam1983 keď máš strach a neistotu zajdi na gyn. Pohotovosť alebo svojej dr za to nič nedáš a nebudeš mať zle myšlienky ale istotu....my do teba nevidíme...ja som vždy šla keď sa mi niečo nezdalo....prajem veľa šťastia zdravia tebe rodine...

miriam1983
autor
14. nov 2019

@miminkavi dakujem 🙂 vyskusam,snazim sa zamuchlat do deky pri filme a tieto stavy prespat.

miriam1983
autor
14. nov 2019

@jeliz59 mam ist v utorok. Bola som dva tyzdne fozadu,lebo som spinila. Ja uz sa asi vela pozorujem,neviem...

jeliz59
14. nov 2019

Keď si niesi istá choď na pohotovosť za to nič nedas len si to preveris ja som bola taká istá všetko som sledovala moje prvé dieťa ,pred tým potrat keď sa mi niečo nezdalo šla som
Nikoho do toho nič ak sa bojíš že by ťa lekár vysmial to na mieste nieje je to jeho práca...
Mne raz povedal jeden na pohotovosti že a načo ste sem prišli kdemate svojho dr, reku prosím...?? A vy ste od čoho však má len nevysetrite a vezmite si moje zdravie na krk
A ak neviete je to trestné odmietnuť vyšetriť pacientku ktorá si plati poistenie...
Zrazu bol taký dobrý že až....no pointa je není nad čím premýšľať buď si počkaj k tvojmu dr a púšť to z hlavy,alebo ak máš pochybností a strach zajdi na pohotovosť...buď alebo

sarah1988
14. nov 2019

Kup si angelsound

tinkatinus
14. nov 2019

@miriam1983 ved zavolaj doktorke a porad sa s ňou.

miriam1983
autor
14. nov 2019

@sarah1988 co to je?

zuzi0911
14. nov 2019

Ono vždy ak sa ti niečo nezdá, je lepšie ísť k Dr. 100x zbytočne ako raz a neskoro.
Aj keď to nevyzerá vážne.

miriam1983
autor
14. nov 2019

@zuzi0911 mne sa bezda stale nieco :( mam zo vsetkeho strach.

miriam1983
autor
14. nov 2019

@miminkavi a mala si stavy,ze si sa bala aj otocit sa? Ja som to mavala kedysi,na zaciatku som mavala take zavrate. Ale potom dlho klud a teraz znova,tlak dobry,ale uplne som roztrasena,vystrasena...

era777
14. nov 2019

@miriam1983 ak mas tlaky a bolesti krizov radsej by som zasla na kontrolu, popripade pohotovost ... Ako pisu baby vyssie, radsej 100x koli nezmyslu ...ako 1x a neskoro...

miriam1983
autor
14. nov 2019

@era777 take tlaky a tie krize mam od zaciatku. Chvilu klud,potom sa objavia :/ na poradnu mam ist raz za mesiac a ja som u toho lekara bola mimo poradne uz 2x :( tiez nechcem stale chodit ba ultrazvuk,aj to sa bojim.

sarah1988
14. nov 2019

@miriam1983 moze s tym pocuvat tlkot srdiecka babatka v brusku
Ja som tiez mala stale neistotu
A toto mi pomohlo

miriam1983
autor
14. nov 2019

@sarah1988 aha. Dakujem 🙂 kde sa to da kupit?

miriam1983
autor
14. nov 2019

@sarah1988 tak som sa pytala v lekarnuach a ze ho postahovali :/ vraj nebol vhodny. Poradili mi fonendoskop.

sarah1988
14. nov 2019

@miriam1983 hej?
No mne to kupila svagrina
Nepocuvala som to stale a dlho
Hned ako som zapocula som to vypla
Ale napr ked som necitila pohyby cely den.uz som bola nervozna ,lebo tiez ma dr vystrasili diagnozami.a ked som pocula ten tlkot tak som sa vzdy tak vnutorme ukludnilq

miriam1983
autor
14. nov 2019

@sarah1988 niektore to asi pocuvali az privelmi casto... vraj to zacali stahovat z predaja :/ tak premyslam ci ten fonendoskop kupim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre