Dobry deň milé mamičky môžete mi poradiť. Som v 22 tyždny tehotenstva a pravdepodobne to bude dievčatka a velmi sa mi páči meno Aurora ale priateľ to zamietol možte mi poradiť neake originalne meno pre dievčatko
a priezvisko? babskych je bilion dobrych... agata amelia mia emilia gretka nina nada nela eliska dorotka alzbetka zoja zina marina drzim palce
Aurora sa páči aj mne, ale musí sa hodiť k priezvisku 🙂 Páči sa mi aj Eliana, Elisa, Liliana, Amélia a Lujza.
@mimkapetko Aurelia Sára Rebeka
Ja som v osmom mesiaci, neviem sice co cakame no mam vybrane aj aj, strasne by som chcela Tamarku no meniny ma v january a vtedy aj mam rodit, vsetci tvrdia ze mam zmenit meno. Strasne sa mi paci to meno a teraz neviem vybrat druhe😞
@ada1989 to nevadi ze je v ten isty mesiac predsa. Len si ho v pohode nechaj
@pohodickasrandicka Doma tvrdia ze v jeden mesiac mat meniny aj narodeniny je blbost
@ada1989 lebo prečo? Ked ma rodinu a znamych ktory sviatky držia dostane darceky na oba dni ak nie tak ci tak ich nedostane. Meniny sa zvyknu opominat a ako dospela oceni ze uspori na pozyvani priatelov a rodinu na jednu party rocne.
Ja som za klasické mená: Michaela, Simona, Lucia, Petra,...
mi mame Rachel
@ada1989 nikdy som nechapala,preco ludia maju problem dat dietatu meno ak bude mat meniny v kratkom casovom odstupe.od narodenin...ved meniny ma len jeden den v roku, zatial co to meno nosi 365 dni v roku!!! Ja mam teda stastie,ze sa nemusim takto obmedzovat vo vybere mena...ani moj muz taketo kriterium nema,je nam to obom jedno
liana,mia, ja mam oliviu
Ahoj ja som 24 TT a tiež máme tento problém ja túžim aj cítim že by sa mala volať Lujza strašné sa mi to páči ... No môj manžel o Tom nechce ani počuť
Mame Sofiu a Bianku a tretia bude Amélia. Ziadnu v okoli nepoznam, bude original.
@majusska202 dieta je oboch cize by sa mali dohodnut, muz vybral chlapcenske a ja dievcenske a do mojho mi kecaju, tiez napr ine nechce pre chlapca len to co vybral
@mimkapetko my máme Auréliu slovenské a úplne málo používané
@ada1989 tak jasne manžel vybral Emiliu to sa mi páči že ju budeme volať Emily ale to on nechce že ju budeme volať Milka a to si vždy spomeniem na fialovú kravicku... A zas bojím sa že sa jej budú deti v škole posmievať
@majusska202 deti ked chcu tak si najdu posmesky na akekolvek meno, mi mame prvu bibianku ze nato nic nevymylia,, prisla neter a prve co bolo bibianka indianka😂 emilia som tiez uvazovala no nehodi sa mi k priezvisku
@mimkapetko tak ja mám chlapca ale teda dievčenských mien som mala vybraných veľmi veľa 😁 nakoniec ale zvíťazila Alica alebo Emily. Ďalšie boli napríklad Vivien, Vaneska, Ema, Terezka a Elizabeth
Veronika 🙂
A my sme mali pre dievcatka vybrate mena Nela a Laura 🙂
@ada1989 mám to tak a pohoda aj meniny aj narodeniny mám v januári hneď po sebe
@seva22 Lorelay sa píše Lorelai , teda s mäkkým i
@kikulienka94 vdaka za opravu;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mimkapetko aurora sa vzdy pacilo aj mne, aj naprikla Lorelay, a este Lily, ale vsetky mi muz zatrhol,lebo su vraj zahranicne a chce dat dcere poriadne slovenske meno;)...ale je pravda, ze to meno sa musi pacit obom, drzim palce, aby ste sa dohodli a boli spokojni obaja😉