Ahoj, menili ste niektora gynekologa pocas 2. triemstra? Nebol problem napr s vydanim dokumentacie, vysledkov, PN atd? Dakujem
Ja som menila, problém nebol, ale nebola som pn
ja som menila v 36t,bez problemov mi dal kartu
@tilko toho sa bojím ze mi dokumentaciu neda a odfotenu ju nemam
Menila som lebo som sa sťahovala .. a nebol problém žiadny 🙂
Ja som menila okolo štvrtého mesiaca, u mna bol problem s dokumentáciou, keďže som v knižke nemala poznačenu základnú vec ktorá tam pri dvojcatach musí byť a súrne som to kvoli hroziacej operácii potrebovala mat na papiery, žiadala som konkrétne zaznamy z karty. Nechcel dat, ze posle ich iba môjmu novému gynekológovi. Musela som spraviť krik na chodbe a odmietla som odísť kym mi nevydá kartu, az potom som ju dostala.
Ja som menila v 18tt a kartu aj s celou dokumentáciou posielala moja doktorka na adresu novej. Ale v tom čase som PN nebola.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som menila v 20tt. Všetkú dokumentáciu som mala odfotenú v mobile, takže som nemala problém odovzdať novej doktorke. Tá od ktorej som odchádzala mi ju odmietla aj tak vydať a už som to viac ja ani nová doktorka neriešili, keďže som všetko mala. PN som nebola.