Neviem či to má súvis s tehotenstvom ale odkedy mi nebýva zle,tak nastúpili bolesti hlavy, nie vždy, ale občas akoby na mňa niečo liezlo ale viem že o pár hodín to prejde. Mávate to tak niekto?
@katulastraka nevysadila si náhle kávu v tehotenstve? Lebo ja som s mojou závislosťou od kávy bojovala už predtým a niekoľko mesiacov pred som už ani kávu nepila, tak snáď to nie je abstak😬 lebo na kávu nemám ani pomyslenie teraz
vies co ano, vysadila hned v prvom trimestri lebo ma z nej strasne napinalo, smrdela mi a nemohla som ju ani citit :D ale kupodivu prvy trimester ma vobec hlava nebolela z toho, ze nepijem kavu (a hej mimo tehotenstvo som mala strasne bolehlavove abstaky ked som si nedala kavu :D)...a potom v tom druhom trimestri ma zrazu zacala boliet a takto som vydrzala asi tyzden a potom som si raz rano uvedomila, ze mam chut na kavu, ale som sa tomu branila, ze nie v tehotenstve radsej nie, ze ked som si tak pekne odvykla tak to nebudem zas pokusat...no a nakoniec som si aj tak dala zo zufalstva a bolesti hlavy presli...tak ja neviem ci to boli nejake opozdene abstaky alebo co :D ved skus aj ty, jedna kava denne ti neublizi
@katulastraka dobre ďakujem za tip, ak to bude pokračovať, skúsim 🙂
Ano presne to poznam. Tiež som kvoli nevolnostiam vysadila kavu a ked presli, zacala ma boliet hlava, ale ze asi mesiac skoro vkuse. Postupne som poskusala vsetko mozne - jednu slabu kavu denne, trosku coly (resp. Bud kavu alebo colu), suche teplo na oci a celo alebo naopak studene obklady, masaz cela a spankov s alpou, proste vsetko co mi napadlo 😁 ked bolo uplne najhorsie, dala som si paralen. Ale myslim, ze ta cola bola asi najucinnejsia, samozrejme s mierou, pohar denne. Neviem ci to boli hormony alebo co, ale potom to preslo a nastastie nevratilo sa.
mna nikdy ale nikdy pred tehotenstvom hlava nebolievala a teraz v 2t ako odozneli nevolnosti je to obcas des 🙂 niekedy aj par dni v kuse a napr. kavu som dlhsie nejako extra nepila ale pomaha teraz, ked ma fakt boli hlava dam si kavu, trochu coly, lahnem si na chvilu ak sa da a je to kusok lepsie
mala,som to ako ty.v 2.trimestri parkrat ale ze brutalny zachvat migreny. co mi pomohlo: klasicka cervena coca cola ale ze dat si ako sa to rozieha hned 2-3deci a nasledne v tme v kupelni na hlavu striedava studeno tepla sprcha a potom masaz chodidiel od manzela.
Ahojte, ja som uz na konci ale za cele tehotenstvo ma bolela hlava 3x a aj to vzdy z krcnej chrbtice takze dalo by sa povedat, ze take bezne bolesti hlavy mi v tehotenstve prestali. A to som sekla s kavou okamzite. Kazda sme ina, moja svagrova hovorila ze v prvych dvoch tehotenstvach jej migreny presli a toto tretie ich mava skoro stale.
Aj ja som zvykla mat viac migrén ako pred tehu. Ak sa bavime teda o migréne. Mne sa obcas zdalo či to nemôže byt z jedla bude niečo ťažšie alebo mi to proste nesadlo. Pomohla cola, spánok oddych.
Ja som mala počas tehotenstva zase častejšie migrény,než predtým. Ale zase boli našťastie omnoho slabšie ako pred tehotenstvom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som to mávala v druhom trimestri a bolo to naozaj neznesitelne, pretoze to trvalo cely den a ja som sa ani v noci nedokazala vyspat z toho...potom som si raz rano dala kavu a preslo to, odvtedy pijem kazde rano kavu a nemam ziadne bolesti :D