Máte skúsenosti (morf. UTZ) s Mudr. Millym?

andreal1
7. jún 2019

Dievcata, maminky. Navstevujete niektora v Bratislave Mudr Millyho?o dva tyzdne idem k nemu na morfologicky ultrazvuk a chcela by som vediet ci Vam nieco ukazoval vysvetloval a ci je vobec jeho pristroj nato stavany..
Navstevujem ho kratko no pri kazdej poradni som musela byt ja ta ktora sa pyta , je trosku menej vyrecny sam od seba a pri tomto utz chcem mat naozaj pokoj na dusi... zatial vsetky vysledky mam negativne a dobre no stale som o to male trochu ustrachana ci sa teraz nieci nezisti .... dakujem vam 😊

zeytin
7. jún 2019

@andreal1 ja k nemu chodím, mam 3 deti. Ako odbornika si ho vazim a mne osobne praveze vyhovuje jeho profesionálny, odmeranejsi pristup, lepsie ako keby bol žoviálny a kecal o somarinach. Aj takehi som uz zazila. Co sa tyka morfo, tak ultrazvuk ma moderny, krasne budes vidiet babo na velkej obrazovke, popisal mi, co meria, ake su tam hodnoty. Ak som niecomu nerozumela, tak som sa spytala a bez problémov odpovedal. Ak ta este nieco zaujima, kludne sa spýtaj.

andreal1
autor
7. jún 2019

@zeytin dakujem pekne potesila si ma😄 chcela som hlavne vediet ci mi to aj ukaze doteraz som bola totiz otocena hlavou pri monjtore a vsetko videl iba on sam povedal ze je to ok utrite sa a bolo hotovo. Ale som rada ze tam ma kvalitu a nebudem si musiet objednavat dalsi termin aj k niekomu inemu pre lepsi pocit

jarka444
8. jún 2019

Ja k nemu tiez chodim , ale tym ze ma len jeden monitor tak som sa ho vzdy bala spytat nech to na mna natoci, tak i ked som v 8 mesiaci este som ju nevidela 🙂. Ale ked som bola i s priatelom na morfologickom ultrazvuku obaja chlapi kukali do monitora ako na futbalovy zapas a priatel povedal ze vsetko videl a pan doktor vsetko komentoval . Ja si to moc neviem predstavit ale ma zazitok a stale o tom hovori 🙂 Tym ultrazvukom priamo videl ako sa deli mozog na 2 casti, tak si myslim ze musi mat velmi kvalitne pristroje .Ja som s nim naozaj spokojna.

andreal1
autor
8. jún 2019

Dakujem za upokojenie este ma napadlo kedste boli na morfologickom kontroloval Vas aj zospodu? Vysetrenie? Lebo doteraz som mala iba pri potvrdeni tehotenstva a potom nie .

eliska13
8. jún 2019

@andreal1 pre mňa najlepší doktor akého som mala.Myslim, že vyšetrovať Ta nebude len UTZ

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre