Mne dr povedala ze prvy trimester nemame sexovat, uz som13 tt a dako nemame odvahu😂problemy som nemala…
Tak to nerobte. Čo ti na to povedať.
A prečo ste prvý trimester nemohli?
Mam 18.dni do termínu a úplne v pohode, stále to robíme, práveže mi to gynekológ len odporúča
@gabriela2952 neviem pivedala ze radsej nie
@kukulda1234 haha no ti ano
Ja mám zakázané kvôli placente a úprimne už sa mi o Tom aj sníva 🤷🏻♀️
@petruska173 a kolko si tt?
@diaszoky v 16tt
@diaszoky sexovali sme cele tehu. a strasne vela. moj muz uz bol zo mna az chory, co som stale chcela, vravela som to aj gynekologovi a on sa len zasmial, ze to ma pocas tehu vela zien extremnu chut na sex. ja by som snad umrela, keby mi to zakazal 😂 a nerozumiem, preco to tebe zakazala gynekologicka, pokial nemas ziadne problemy. a nerozumiem ani tebe, preco si sa jej na dovod neopytala.
@matkahelka dovod opytala som sa povedala radsej nie aby nebolo krvacanie a moze sa aj urobit dnu?
No, odkedy som zistila že som tehotná,nie. Momentálne 35tt, a stále nie :D prve rizikove, teraz tiez takze musim vyckat 😂😂
@diaszoky jasne, ze moze. preco by nemohol.
aj mne povedal nech počkam do 14tt, nastastie partner je prec v zahranici akurat do 14 ale isto planujem 😀. dôvod asi aby bol plod v klude. tiež nemam žiadny problem zatial ale min. rok mi predčasne ukončilo tehu v 13tt takže je to skôr preventivne....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Veľmi individuálne podľa mňa. Skúste, akonáhle ti bude niečo nepríjemne či bolestivé môžte okamžite prestať.