Máte sex počas tehotenstva?

diaszoky
8. feb 2023

Mne dr povedala ze prvy trimester nemame sexovat, uz som13 tt a dako nemame odvahu😂problemy som nemala…

hsara99
8. feb 2023

Veľmi individuálne podľa mňa. Skúste, akonáhle ti bude niečo nepríjemne či bolestivé môžte okamžite prestať.

diaszoky
autor
8. feb 2023

@hsara99 ano mozme ja sa normalne az bojim😏

januska12323
8. feb 2023

Tak to nerobte. Čo ti na to povedať.

gabriela2952
8. feb 2023

A prečo ste prvý trimester nemohli?

terry658
8. feb 2023

@diaszoky ja som na rizikovom od začiatku ale môj gynekológ mi takéto nič nevravel. Prosto normálne žijeme ako predtým. Ak by bol nejaký myóm alebo vcestná placenta tak je riziko ale inak neviem prečo by sa nemalo.

lucia851
8. feb 2023

@diaszoky sexovali sme celé tehotenstvo bez problémov

cakambabatko
8. feb 2023

Mam 18.dni do termínu a úplne v pohode, stále to robíme, práveže mi to gynekológ len odporúča

diaszoky
autor
8. feb 2023

@gabriela2952 neviem pivedala ze radsej nie

kukulda1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diaszoky
autor
9. feb 2023

@kukulda1234 haha no ti ano

petruska173
9. feb 2023

Ja mám zakázané kvôli placente a úprimne už sa mi o Tom aj sníva 🤷🏻‍♀️

diaszoky
autor
9. feb 2023

@petruska173 a kolko si tt?

petruska173
9. feb 2023

@diaszoky v 16tt

matkahelka
9. feb 2023

@diaszoky sexovali sme cele tehu. a strasne vela. moj muz uz bol zo mna az chory, co som stale chcela, vravela som to aj gynekologovi a on sa len zasmial, ze to ma pocas tehu vela zien extremnu chut na sex. ja by som snad umrela, keby mi to zakazal 😂 a nerozumiem, preco to tebe zakazala gynekologicka, pokial nemas ziadne problemy. a nerozumiem ani tebe, preco si sa jej na dovod neopytala.

diaszoky
autor
9. feb 2023

@matkahelka dovod opytala som sa povedala radsej nie aby nebolo krvacanie a moze sa aj urobit dnu?

bajaja123
9. feb 2023

No, odkedy som zistila že som tehotná,nie. Momentálne 35tt, a stále nie :D prve rizikove, teraz tiez takze musim vyckat 😂😂

matkahelka
9. feb 2023

@diaszoky jasne, ze moze. preco by nemohol.

douc
2. mar 2023

aj mne povedal nech počkam do 14tt, nastastie partner je prec v zahranici akurat do 14 ale isto planujem 😀. dôvod asi aby bol plod v klude. tiež nemam žiadny problem zatial ale min. rok mi predčasne ukončilo tehu v 13tt takže je to skôr preventivne....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre