12-13tt 3D/4D ultrazvuk
máte niektorá fotky z 3D/4D ultrazvuku? Čakáme s priateľom prvé bábo som momentálne v 12tt a strašne by som naň chcela ísť, ale lekár povedal, že je to ešte zbytočné takto skoro..
Jemine to v 12/13tt vyzera hrozne tie deticky este, ako mimozemstan by som povedala. Na tych beznych usg to vyzera dobre vacsinou, ale to 3D to bol hrozny pohlad, my sme sa na tom dost bavili. Okolo 23 tt, co mas morfo sono velke, tam to 3D je nadhera. To uz je take pekne vyklubane babo. Z toho mame aj videa a strasne pekne to vyzeralo. Hlavne maly sa uz podobal Komplet na seba. V tom 12/13 tt neni dost hmoty mna tom dietatku, to ma este malinku vahu.
@kiki68 Noo akurát pozerám, že v tom 12-13tt to vyzerá ako taký ufonik ešte, tak radšej ešte počkáme aj keď sme veľmi zvedaví už 😅
@katariiinkaa Jejoo bubáčik ako sa na tej druhej schováva to je zlaté 😅🥰
Anoo, najprv moc nechcela spolupracovať 😀 odporučili mi dať si pred sonom niečo sladké alebo džús, aby bola živšia. Fakt to bol krásny zážitok 🙏 Presne po tomto ultrazvuku zo mňa aspoň ako tak opadol ten prvotný stres z toho či je všetko v poriadku. Ono na každom tomto veľkom utz sa rieši niečo iné, moja gyn napr. posiela v každom trimestri do sono centra 🙂 preto sme vlastne aj boli. Zároveň aj muž konečne videl drobčeka, veľmi sa mu to páčilo.
@kiki68 ahoj, nemáš prosím ťa náhodou fotku ako to vyzeralo na tom morfo ultrazvuku? Som riadne zvedavá čo sa za tie 2 mesiace zmenilo a aku bude drobec vyzerať ❤️
Partner má pravdu
Ja mám placentu vpredu a veľmi zlú viditeľnosť aj v 21tt. Tak si musíme počkať do pôrodu 😅
@spanielka44 tak tie sú krásne 😍
Áno, mám, fotky veľmi pekné a už sme vedeli aj pohlavie.
@katariiinkaa máš správu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vsak si to hod do google a najde ti vela foto ako vtedy vyzera plod.