Ahojte zienky moze poskodit plod masturbacia pocas tehotenstva ? Ake mate skusenosti ? Dakujem za kazdu radu.
Stastna mama, stastne dieta 😀
Zase sa niekto nudi? 😂
Urcite nie.Neuskodi.
Hop tak to náhodou, dosť dobrá otázka. Orgazmus zvyšuje prekrvenie, takže môže zvýšiť riziko kontrakcií. Pri rizikovom... na uváženie 🤔
@vikinka33333
@montemotherone ved ako sonicka777 pise...pokial nie je rizikove.... inak podla mojho gyn.je pri sexe najnebezpecnejsie narazanie a tlak partnera na krcok. Nam povolil vsetky "ine" podoby sexu
pred siestimi dnami tu riesila orgazmus, teraz masturbaciu. ziadne ine prispevky. ... prusa je uchyl ....
@ukulela jasné,ze je😂😂uz mi písal/a kolko krat za den masturbujem😂😂😂😂😂asi sa nudi cez víkend😂
@sonicka777 pisala som pretoti ci neuskodi nejakko plodu caste masturbovanie ? Lebo mavam po masturbacii tlak v podbrusku a curam vela
@vikinka33333 tak pozor na to lebo to ešte navyše spôsobuje akné, vypadávanie vlasov a zhoršenie známok v škole.
@matazirafa a chlpate ruky 😉))
@sonicka777 aj tebe? 😂
Ahoj, pozri si existujúcu diskusiu
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-je-to-s-orgazmom-v-tehotenstve/
Babenky máte skusenosti ? Alebo odklial viete ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie😂😂kľudne si uzivaj...pokial nemáš rizikove tehu ale tazkosti kľudne si mozes dopriať