Mám špicaté alebo guľaté bruško?

romanuella
3. feb 2021

Ahojte ako vyzera spicate ci gulate brusko? Resp. Ake ho mam ja? 😁 som 20tt. A este nevieme co to bude

makakova
3. feb 2021

🤦‍♀️

katulastraka
3. feb 2021

@romanuella tieto babske triky na odhalovanie pohlavia babatka su totalna hlupost 🙂 takze si pockaj na ultrazvuk 🙂

lienka.7
3. feb 2021

@romanuella pockaj si na ultrazvuk (ani tam to nemusi byt vsak jasne vidiet) alebo si daj spravit z krvi urcenie pohlavia 👍

deti95060810
3. feb 2021

hranaté...🙂

werony_n
3. feb 2021

Po 20 týždni už vieš ísť aj na 3D ultrazvuk a tam ti už povedia na 100% pohlavie bábätka aj ja som sa až tam dozvedela.

snazilka777
3. feb 2021

@romanuella neviem podľa mna špicaté myslím si že budes mat chlapčeka daj mi vedieť potom do správy či som správne odhadla 😇

mmoni89
3. feb 2021

@romanuella skor špicaté, ale lepšie to vidno zpredu keby dáš fotku. Guľaté rastie aj do bokov.ja som mala vždy len špicaté 😁

romanuella
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
romanuella
autor
3. feb 2021
mmoni89
3. feb 2021

@romanuella skor špicaté, ale tak je ešte maličké 😊

romanuella
autor
3. feb 2021

@katulastraka ano idem o necele 3 tyzdne 🙊🙊 tak snad sa dozvieme uz

sono2
3. feb 2021

@katulastraka nie až tak baby fakt idú do bokov veľmi a brucho je guľate.
Ja čo som sa doteraz stretla vždy to sedelo

@romanuella máš ešte hrozne malé brucho.ja som myslela ze si v takom 15 plus mínus týždni

mmoni89
3. feb 2021

@sono2 u nás tiež sedelo 😄

0silvia0
3. feb 2021

@sono2 ono zalezi aj od typu postavy. Ja mam chlapca a dievca a brucho som mala len dopredu. Myslim, ze z dovodu, ze mam utlu postavu, uzke boky, cize mne sa brucho vyvalilo pri oboch detoch len dopredu, do bokov sa nedalo, lebo nebolo kam...

sono2
3. feb 2021

@0silvia0 tak brucho je poväčšine v predu 😀 ale viem čo myslíš

0silvia0
3. feb 2021

@sono2 no myslela som nie do bokov😁, moja suseda, na ktorej tehotenstvo vidno ani nebolo (obezita), sa strasne zabavala na mojom bruchu.

malinoismum
3. feb 2021

Máš krásne 🙂 Drzkaj sa

romanuella
autor
3. feb 2021

@sono2 no a to mi asi iba pred tyzdnom takto vybehlo doteraz som nemala ani polku z neho 🤣🤣 ale pre mna lepsie ked je male to brucho. Aspon sa viem este hybat zatial 😅🥰

adriannasvk
3. feb 2021

Tak ja som mala mat podla tychto babskych rad 2 dievcatka a behaju mi tu dvaja chalani 😅ale v 20 tt uz ti povedia co to je. Mne pri 2 uz v 16 tt dr povedal pohlavie

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreatytler
4. feb 2021

@romanuella Ja viem tak ze nejde ani tak o tvar brucha ale skor o to ci je brucho vytrcene len dopredu alebo aj do sirky. Podla mna to bude chlapcek.
Ja som mala basketbalovu loptu v bruchu... kazdy hned vedel ze to bude chlapec a bol.

sono2
4. feb 2021

@romanuella tak ja som sa hybala do poslednej minúty s mega bruchom takže zvládneš.

sono2
4. feb 2021

@adriannasvk no veď hod sem foto, či ťa dobre odhadli😀

adriannasvk
4. feb 2021

@sono2 nemam ani jednu 🤣ja som sa nefotila s bruchom 😁

sono2
4. feb 2021

@adriannasvk ja tiež nie. Len pár z dovolenky v 20tt a to som bola už v takom 6 mesiaci z porovnani s kolegyňou tu čo sa pýta mne začínalo brucho už pod prsiami a končilo vieš kde . A jednu tesne pred pôrodom. Mne sa tie tehu neľubia, aj keď niekto ma pekne. Pri druhej sme urobili pár ale v šatách normálne. Moje obe dcéry mali 4,6 a 4,4 kg a to som neni slon normálna vysoká vyššia teda a 61 kg som pri druhej pribrala 25 kilo ale to sa lepilo na mňa.čo poradňa 3,4 kg plus 😂
Ty si mala brucha rozdielne?
Lebo ja som hneď vedela že to bude opäť dievča aj keď mi svokra hovorila že mám iné brucho(závisť ma 3 synov) do posledku nám hovorila že to bude chlapec. Ale to už je na inú tému😀😀

adriannasvk
4. feb 2021

@sono2 vies co,ja nie som vobec fotogenicka,neznasam fotenie a na mne za dlho nebolo nic vidiet a potom zrazu bum,a ako pises brucho zacinalo uz pod prsiami,tie mi narastli nenormalne 😅 a koncilo fakt az ze dole🤣ja som vypadala ako slon tehotna🤣 ja mam 173 cm a cca 52-3kg bezne a pri prvom som pribrala 21kg a to som nejedla nic sladke len ovocie a zelenina mi sla na chut a pri druhom som grckala furt a napinalo ma uz pri pohlade na chladnicku 🤣brucho take iste,tiez sa 17 kg nalepilo na mna ale druhy bol asi trosku nizsie lebo mi rozdrapilo cely spodok,pri prvom stred brucha🤣 ale obaja boli dost vysoko,velke brucho som mala,obaja mali 4150g 🤣

sono2
4. feb 2021

@adriannasvk ja som mala presne naopak 17 a potom 25 kg a som ešte vyššia. Ty máš ale veľmi dobrú váhu ale odhadujem že máš boky lebo ja mám a teda pri druhej som vyzerala zo zadu ooobrovsky už hádam v treťom mesiaci. Aj ja som všetko pri druhej dole cítila niekedy sa mi ani chodiť nedalo ja už by som nemohla byť tretíkrát tehotná by som pribrala 35 kilo našťastie nemám jednej strie nič fakt toto jedine som si želala. Jasné zdravé dieťa atd ale ohľadom postavy veď kto túži po nich

adriannasvk
5. feb 2021

@sono2 mam trosku boky ale mne to slo vsetko do brucha,boky a zadok,a zial strie sa mi robili od puberty a v tehotenstve to inak nebolo,mohla som sa natierat...keby som prveho neprenasala nemala by som ziadnu ale par dni pred porodom sa mi spravili.... jj aj ja som.normalne chodit nevedela pri 2 😅 no ja to mam dost dodrbkane😒ani na kupko nic...raz sme boli,som sa hanbila jak pes a este to.muz zaklincoval,ze pozri ziadna zena tu strie nema iba ty,lebo to viem normalnw ovplyvnit a zbavit sa ich len tak 😤ale v porodnici bola jedna pani ta mala strie od clenlov po lakte uplne vsade.....

sono2
5. feb 2021

@adriannasvk to mi je ľúto.
Ja som kde tu natrela indulonou ale ani mama nemala.

adriannasvk
5. feb 2021

@sono2 moja mama tiez nemala a to pribrala vyse 30kg s bratom a natierala sa ona vzdy,ja som sa natierala tehotna ale ked som prenasala tak som pribrala kazdy tyzden 1,5kg 😅keby rodim v termine tak sa mi to nestane 🤣pri druhom mam iba dole nove ale tie zakryjem v pohode nohavickami ale to brucho...a ja este utla takze to vyzera hrozne...asi musim pribrat aby sa to trosku stratilo 🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre