Stalo sa niektorej z vás, že na sone ste jasne videli gulky a pipika, aj lekár to potvrdil a aj napriek tomu ste porodili dievčatko?
Ďakujem
Toto je už celkom extrem takto sa zmylit, my sme mali z dievčatka chlapca nakoniec ale to je celkom bežné 🤭
Áno, 8 mesiacov mi lekárka tvrdila ze chlapec. Nakoniec mam dcéru. Ale bolo to 16 rokov do zadu. Dnes to snáď už možné nieje.
Táto diskusia tu bola minulý mesiac. A áno, celé tehotenstvo chlapec a v pôrodnici dievča 🙂
No keby sa mi toto stane tak rychlo menim doktora
@queen_mary ja som ležala s jednou ...kde jej viacero dr potvrdilo dievča...jej gynek.plus dr na morfo sono a ešte aj deň pred pôrodom už na pôrodnici...a bol z toho chlapec...čiže fakt netuším co tam všetci videli...niekedy za to jeden dr nemôže
@queen_mary aj som zmenila.
@kabinka11 ale je to mozne. Znamej pred 3 rokmi sa stalo, ze mali mat chlapca. A nakoniec sa narodilo dievcatko. Vsetco boli velmi prekvapeni..
@vulka odpadnem a aj si videla gulky a pipik?
Ja som videla maleho len na ultrazvuku, všetko v poriadku nechcem nás objednavat na 4D kvôli pohlaviu, ale už mi 2 krat zmenila pohlavie 😁 tak chcem vedieť xi sa to 4D aj oplati zaplatiť
Asi by som si ked tak zaplatila ten test pohlavia, ked uz. Nie 4d. Ale zasa ci to za tych 100eur stoji..
Popravde nevidela. Mne to príde, že na tom sone nieje nič jasne vidieť. Ale MUDr mi to hrdo ukazoval. Ešte mi aj navrhoval, že nech mu dáme meno po ňom 🙂
mne nevedeli povedať, čo to bude, jeden dievča, druhý chlapca, tak bolo prekvapko pri narodení
Ja som mala pred 13 rokmi opačne, vždy videl dcéru, posledný mesiac sono každý týždeň. Narodil sa chlapec, keď sme ráno volali že máme syna, nikto nam neveril.
Mam znamu, ktorá išla do pôrodnice pre Juraja a vrátila sa s Dorotkou 🙂
Traja mi tvrdili, že chlapec a narodila sa baba, ale to bolo pred 18 rokmi.
@queen_mary nam robili teraz z krvy som v 4 mesiaci budeme mat chlapceka 🥰
Ja dievčatko 9 mesiacov, vzdy len dievka dievka a nakoniec nás Samko😂❤️
Mne sa do 37tt dusovali, že dievča. Až potom keď som išla do pôrodnice, že rodím a doktorka robila sono, povedala, že aký krásny chlapec. A ja som ostala kukať ako puk 🤷
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nooo skôr, že z dievčatka bol chlapcek...takých poznám veľa....