Ahojte mali ste počas tehotenstva pichanie pod pravým rebrom? Mávala som to tak raz za 3 dní lenže od včera to mám každú chvíľku je to dosť bolesť..neviem či sa mám strachovať alebo to je v poriadku..
Ja som 34tt a trápi ma to asi od 26tt cca, bola som aj na sone keď už to prišlo do štádia že som niekoľko dni vkuse už len plakala od bolesti no nezistili nič, proste iba babo tlači a treba to vydržať. Občas mi pomôže chôdza, babo sa tým posunie nižšie a je to znesiteľnejšie 🙂
@lexi245 nemoze to byt to ze ti male tlaci na zlcnik? A preto ta velka bolest na pravej strane? Len tak uvazujem lebo jedna baba tu nedavno pisala v teme ze ju strasne picha a boli na pravej strane pod rebrom a baby jej pisali ze to mali aj oni a ze to babo im tlacilo na zlcnik 🙂 tak ja len tak ci to nemoze byt aj to 🙂
@dominika18muc tak ja som 19tt :/
@fialka1318 tiež som myslela že mi malé tlačí na žlčník a preto také bolesti..este aj ako keby mi niekto stále tlačí na žalúdok som 19tt myslím že malé mi ešte nemôže tak tlačiť ;/
@lexi245 drzim palce aby bolo vsetko ok 🙂 niektore baby tam pisali ze pomohlo ked do maleho trosku stuchli prstom a sa pohlo inde :-O ale tak ja osobne s tym nemam skusenosti a tiez by som utekala k lekarovi 🙂 takze drzim prsteky nech je vsetko ok a hlavne kraaasne tehulkovanie 🙂
@fialka1318 ďakujem krásne ☺️
Bola som na tom rovnako, dala som si spraviť pečeňové testy, vyšli mi vysoké hodnoty a povedali mi že bábo tlačí dosť na žlčník a aj na pečeň. Teda pre pokoj by som tie testy si dala spraviť. Držím palce nech je všetko v poriadku 😊
@lexi245 ale môže, mapa som to pri oboch tehotenstvach, strašná bolesť, pichanie, nechutilo jesť, bolelo to miesto aj na dotyk. Pri prvom tlačilo na pečeň, pri druhom na močovod, urológ mi povedal, že pri horuckach sa ihneď bude musieť robiť drenáž, aby moč odchádzal z ladviny. Keď pichalo naučila som si ľahnúť na druhý bok a hladkať bruško a uvoľniť tlak... Veľa zdravíčka a nech všetko na jednotku dopadne
@juliettka18092010 ďakujem krásne za radu skúsim ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moze to byt toakom maternice. Tym,ako sa roztahuje