Ahojte, vedel by niekto poradiť ak máte skúsenosť so zacervenanim a nepríjemným svrbenim po aplikovani injekcií na zrazanlivost krvi? Flexiparin som vymenila za Clexane. Alergiu naďalej pretrváva, je to nepríjemné, obmedzujúce. Svrbí to hocikedy, podľa mňa to nemá súvis s jedlom.
Stretli ste sa s tým, užívate niečo na to?
Ďakujem za rady.
@luckamatus aj ja som mala po fraxiparine take stavy 😮 to je normalne mne sa dokonca robili aj fialove modriny a brucho ma bolelo a uz som si aj tazko hladala miesto kam ho pichnut 😣
Msla som reakciu na fraxiparin... Opuchnute cervene svrbiace miesto po vpichu.. A zvysene eozinofily v krvi... Dali mi clexane...
@martinals ďakujem za radu, idem v pondelok k Hemato. Tiez cakam za výsledkami z krvi tak uvidím ze co mi robí zle.
@cokolada_876 si milá, no liek mi už zmenili na Clexane a práveže ta alergia ďalej trvá preto tomu nerozumiem..mňa to svrbí na nohách neskutočne doskrabane červené ich mam. Také fľaky červené sa robia.. Skúsila som bepanthen sensiderm krem ale ešte neviem povedať ci zaberá.
@hrasocek12 vážne? A nič si si na to nedávala? Myslím nemastila si si miesta? Obdivujem ta. Pichala si si celé tehu?
@luckamatus nie len pocas stimulacie a po vklade embrya ☺️ a nie nedavala som si nic ale jedna baba si picha fraxiparin cele tehotenstvo a este 3 mesiace po porode musi a tiez ma tie modrinky a svrbi ju brucho ale musi len vydrzat ze to je klasicka reakcia na tu latku a ona mala aj cervene miesta po vpichu 😶 my zeny sa natrpime ked chceme mat babo 😣 ja som mala aj opuchy po inych injekciach co som si musela pichat pichala som 3 niekedy 4druhy denne 😐 tak uz ma tak brucho stipalo, bolelo, palilo a co ja viem co vsetko ze som si zvykla nejako 😣 v centre sa stale pytali a kukali brucho ale vzdy povedali ze je to normalna reakcia 😐
@hrasocek12 aha tak to si riadne veľa pichala injekcií. Ja našťastie prirodzenou cestou.. Veru keď chceme bábo musíme toho veľa vydržať. Ja tiez som sa bála ze ci to neublizuje babu ale hovorím si ze to len musím nejako vydržať. Aj mňa to páli po aplikovani Clexane ale asi to je tym roztokom že tak štípe. Po Flexiparinu nestipalo..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj po fraxiparine som mala tiež takú reakciu ako ty ale po clexane mi svrbenie aj začervenanie prešlo.Poradila by som sa radšej u hematologa.