Malé bruško v 26. týždni. Máte podobnú skúsenosť?

lienka1122
13. dec 2014

Ahojte. Som v 26tt a myslim, ze mam male brusko. Ked vidim niektore mamicky v rovnakom tyzdni maju ich o dost vacsie ☹ A pritom som pred otehotnenim nebola nejak chuda, Mate niekto podobnu skusenost?

map0007
13. dec 2014

Ahojky,predsne aj ja som tak mala. všetci máš malé bruško.Tiež som nebola nikdy chudá.Vraví sa že dieťatko je uložené V krížovej oblasti tak preto nevidieť veľmi bruško,nebojte ono ešte porastie a vytlačí sa von 🙂

oladuna
13. dec 2014

Vobec sa nad velkostou svojho bruska nepozastavuj.niektore zeny su velke ako tank uz v 16-18 tt a niektore proste vedia schovat co sa da. Ja som cakala dvojicky a mala som velmi male brucho na dvojicky.ked sa ma pytsli ci to bude dievca alebo chlapec, a ked som povedala, ze dve dievcatka...nikto mi neveril. 😀 A tiez som neni z tych najchudsich stvoreni 😀

majka209
13. dec 2014

Na bruska vobec nepozeraj, ja som bola ako slon,kazdy si myslel ze cakam dvojicky a deti som mala 49 cm a nieco cez 2kg.

pribinak
13. dec 2014

Bud rada, ja som bola jak velryba

84verca84
13. dec 2014

Neboj, ja som trichu pri tele 😀 a brucho mi bolo vidno na konci 7.mesiaca... Nemaj strach, este si ho uzijes... Az bude poriadne velke a bude ta to dost obmedzovat pri cinnostiach... Ake je to prijemne

zuzanka171
13. dec 2014

nie si sama 🙂 ja som do 26 tt pribrala 2kg a bruško mám tiež malé, keď si dam volne tricko ani nie je vidno že som tehu ... babo rastie a vrtí sa tak viem že je to OK 😀

ivetoy
13. dec 2014

Ano je to normalne...ja som v 23tyzdni a druhom tehu a mam len malicke brusicko,ktore sa len teraz zvacsilo n,enosim ani tehotenske rifle...Je to tym,ze mame pevne brusne svalstvo ,brusnu stenu a tak plod ostava vo vnutri a netlaci sa von...pri prvom tehu som mala pochybnosti o spravnosti terminu vdaka tomu 😀 ...ale doktor mi to takto pekne vysvetlil ...

veronicka54
13. dec 2014

Ani ja nemam velke brusko a som v rovnakom tyzdni,,,tiez pred tehu som bola taky maly slonik ale vsetkoje v poriadku ked je mimi zdrave. Neboj urcite nam porastie,,,

mahulenka87
13. dec 2014

každé bruško je iné 😉 ja som mala tiež malé a ešte v 35.tt sa takmer každý čudoval že ja som tehotná 🙂

beatrice1607
13. dec 2014

To ja som bola chuducka, na mne to bolo hned vidiet..

sashulla
13. dec 2014

Sú aj malé bruska. Ja som mala veľmi malé bruško a dieťa necelé 3 kg, len ja som také tintitko malá a chudá. Kamoška taká silnejšie tiež malinke bruško mala a malý cez 3 kg. Deti úplne v poriadku🙂

ludka140281
13. dec 2014

ja som bola aisi opak,,,toto je 27 porovnaj 🙂 v brušku dievčatko a pred otehotnením som mala 53kg/168cm....v brušku je jedno dieta 😀.....ak je všetko inak ok,nerieš to

beruska141
13. dec 2014

koniec 28 tyzdna. ked som spustila tricko, takmer to nebolo vidiet. neboj sa, ono ti este narastie. ak ti lekar povie, ze je vsetko OK, tak sa vobec nad velkostou ci malostou netrap. je take, ake ho babatko potrebuje mat 😉

kliara
13. dec 2014

@lienka1122 - buď rada, aspoň nebudeš musieť veľa zhadzovať. A neviem koľko vážiš, ale môže to byť práve tým, na ženách, ktoré neboli chudé ani pred tehotenstvom, občas tehotenstvo nie je vidieť skoro vôbec.

zuuuzana7
13. dec 2014

Ahoj, vobec si nerob z Toho hlavu, ja som Pribrala pocas celeho tehu 7 kg s dvojickami. brusko na Konci tehu 95 cm. Chalani sa narodili v 35 tt s perfektnymi vahami 2,4 a 2,8. co je na dvojicky a tt super. Prajem ti este krasne bozstarostne tehotenstvo 🙂

kiki68
13. dec 2014

nie kazda ma velke brusko,niekomu to ide smerom dovnutra, alebo ako to vysvetlit, poznam kamosky,co mali male bruska, ale deticky mali normal vahu aj vsetko. Len im to nebolo tak vidiet. Ale vacsinou viac citili,ze im to tlaci smerom dovnutra, no hold to babo kdesi byt musi. A ani tak nejde o to aka bola zena chuda pred tehu, skor to bdue o nejakej konstelacii tych organov nutri,ze ako sa to tam cele usporiada pocas tehu.

bonaqa2013
14. dec 2014

Ono záleží na tom ako je dieťa uložené. pri prvom som mala brucho obrovské a potom pri ďalších deťoch som mala také malinké, že veľa ľudí ani len nevedelo že som tehu. Keď som prišla do porodnice, ženy nechápali že čo tam ja vlastne chcem. Suseda sa ma pýtala že komu to opatrujeme dieťa - videla ako kočíkujem dcéru, mala asi 4 mesiace a keď som povedala, že je to moje dieťa tak skoro odpadla od úžasu....
Ten istý problém mala aj moja mama, pri bratoch obrovské brucho, a pri mne takmer nič, len si ľudia mysleli že pribrala ale nie že je tehu.
Dievčatá mali váhu od 3200 do 3300g. Tá tretia medzi tým. Teda boli všetky pomerne rovnaké a pri každej som mala malilinké bruško. Syn takmer 4000g. A brucho obrovskééééé.

tjaden
14. dec 2014

ahoj prvá foto je z 5. mes druhá mesiac pred pôrodom, rodila som v 36tt a úplne vpohode malá mala len 2,5kg ale na to že šla mesiac vopred vôbec nie zlé, tak pohoda lepšie menšie ako veľké až moc to ti povie aj doktor

lulua777
15. dec 2014

Napodobne ale z toho si nic nerob je to normalne za tie nadchadzajuce mesiaciky dobehneme 😀

elizita
17. dec 2014

myslim, ze moja fotka ta upokoji... som sice len v 22.tt , ale tiez asi moje brucho nesplna ludmi ocakavany standard 🙂

amy25
17. dec 2014

Predpokladam že je to tvoje prvé tehu. V prvom som mala tiež malé bruško. Teraz som tehu druhý krát a už teraz mám brušisko ako vtedy tesne pred pôrodom. Nemotorná som, cítim sa jak slon. Čo by som dala za to mať malé bruško ako predtým.
Takže ak ti chýba väčšie bruško, neboj, v druhom tehu si to vynahradíš.

svanky
16. apr 2018

Ja som v 26 TT a pribrala som už 16 kg. Ale na veľkosť bruška sa určite nepozeraj. Najdôležitejšie je že drobček je v poriadku😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre