Malé bruško v 19. týždni

lenicka280
16. feb 2014

baby je normalne ked som v 19tydni a neni mi vydno brusko?a jem furt rano 3rohliky potom 2chleby potm obed atd.dufam ze sa nemusim bat ze male nepapa a nerastie.v 3mesiaci meralo 11cm.v utorok idem na vonkajsi ultrazvuk

magic08
16. feb 2014

velkost bruska je individualna... niekomu vidiet hned, niekomu neskor... netrap sa tym... este budes spominat, ako ti bolo dobre, ked bolo brusko mensie... drzim palce 🙂

alinka0
16. feb 2014

Ahoj, buĎ bez obáv. Tiež som pri druhom bábätku nemala skoro žiadne bruško. Keď som išla rodiť, vyzerala som na taký 7. mesiac a bábätko malo 3890g, Doktor cez USG vidí, či bábo dobre rastie, možno máš len pevnejšiu brušnú stenu. 🙂

anshelia
16. feb 2014

buď rada, že ešte nemáš. mne pri prvom vyskočilo tak v 22 - 23 tt. a aj potom to išlo tak pomaly, ale bola som rada, lebo ked som videla mamičky s tými obrovitánskymi bruškami a pri vážení hovorili, že 85, 90 a viac kíl, ja som sa tešila 🙂 ja pred pôrodom 63 kg a domov z pôrodnice v rifliach normálnych. ani koža sa mi nepotrhala, oblečenie iba svoje staré.. teraz to vidím ako výhodu mať malé bruško 🙂

monciky
16. feb 2014

@lenicka280
bud rada, ja som si vcera musela kupit tehotenske gate, zacinam 3. mesiac, ale brusko mam vacsie...., co by som ja dala za to, aby mi nebolo hned tak vidiet🙂

lenicka280
autor
16. feb 2014

len mam obavu aby pekne rastlo a papalo.viem ze velkost bruska od toho nezavisi ale aspon vidite ze pekne rastie

lenicka280
autor
16. feb 2014

nechcem spravit ziadnu chybu cim by som babenku ublizila

monicm
16. feb 2014

@lenicka280 neboj sa,keby nebolo niečo v poriadku,lekár/ka by ti predsa na poradni niečo povedal/a.niektoré deti sa "uložia" v zadu a iné v predu,niektorá mamička má pevnejšie svaly na brušku,iná nie a pod.............užívaj si to 😉

lenicka280
autor
16. feb 2014

hej uz sa tesim ked uvidim male na ultrazvuku 🙂 aj mojho chce vydiet. 🙂

miminka327
16. feb 2014

@lenicka280 presne tak...nemôžeš porovnávať..mne dlhooooo nebolo vidno a teraz,ako balón 😀

ivanapetrasova
16. feb 2014

Mne nebolo brusko vobec vidno do konca 6 mesiaca, teda do 24 tyzdna. Potom uz bolo vidno ale az do porodu bolo pomerne male. Rodila som vo februari a este aj pred porodom som nosila svoj predtehotensky kabat 🙂 a maly mal 3600g, takze nebol najmensi aj napriek tomu malemu brusku. Myslim ze sa nemas coho bat 🙂

andynika
16. feb 2014

stoho si nic nerob kamosku som stretla v 8tt a ani som nevedela ze je tehotna az potom ked povedala ze nemoze iat na 6p.peso ja ze preco? ona ze je tehotna ja ze coooze?? a teraz ma krasneho 1r synceka

mims_28
18. feb 2014

ja tiez som 19tt+6d a mam male brusko dokopy som pribrala 3kg zatial ... 🙂 ..tak som zvedava cco mi povie na 3D ako male rastie a to v 15tt malo 10 cm aj to mi doktor povedal ze je velke 🙂.. tak uvidime teraz co to bude 🙂 a ja tiez vsetko papam no len dufam ze potom to nepojde tak hore sa nebudem stihat divit 😀

eryykah
18. feb 2014

Mne tiez tak vyskocilo cca 23.-24. tyzden- to bola prva vlna kedy zacalo byt viditelne, teraz pred par dnami nastalo opat zvacsenie, svoj zimny kabat xs este zapnem ale uz fakt nadoraz. No ale co ma viac trapi, ze ma babo alebo maternica tlaci na rebra, nemozem poriadne sediet, lezat, najlepsie sa mi stoji, ked nieco zjem tak okamzite mam pocit,ze to bola dvojita porcia a zaludok mam totalne preplneny, viem ze maju buduce maminy aj ovela vacsie brucha a funguju, ale najradsej by som porodila uz teraz 🙄

emelia18
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre