Mäkký kŕčok v 20tt

sevcikovaa
29. máj 2019

Baby dnes som bola v poradni a vsetko v poriadku krcok 4,29 ...len je makksi ...co to znamena? Mate s tym skusenost ? Vydrzali ste do konca a co vam pomahalo aby sa zlepsil

fridi96
29. máj 2019

Ja mám tiež cca od 20tyzdna mäkký krčok teraz som v 35tyzdni dr vravela že neni problém kým ostatne veci su ok treba viacej oddychovať a ja berem aj magnezium aby mi brucho netvrdlo toľko 🙂

apip42
4. jún 2019

Ja som bola dnes na poradni, v piatok ma lekar v nemocke vystrasil ze makky krcok (22tt) a dnes mi lekarka povedala, ze to nic neni, ze v tehotenstve byva makksi ako mimo tehu🤷🏼‍♀️Tak si vyber coho sa drzat, sama som z toho jelen😔 ale mne aj tvrdne brusko, takze ja aj tak lezim a dopujem sa magneziom

sevcikovaa
autor
4. jún 2019

@apip42 ja sa snazim co najviac lezat ...zajtra idem k lekarovi ...pali zaha a tvrdne my viac brusko...kolko beries magnezia ...

apip42
4. jún 2019

@sevcikovaa mne tiez tvrdne ako blaznive🤦🏼‍♀️ Dnes som ledva k doktorke dosla,, berem 4x2 magnerot a povedala, ze si mozem dat aj Buscopan ked bude moc tvrdnut

sevcikovaa
autor
4. jún 2019

@apip42 ja len 3x1 magnerot inak nic ine no uvidim zajtra....aj ty sa citis ako hroch 😃 najlepsie je ked lezim a chodim ...sedenie je kriz vsetko tlaci krpcek je aktivny

apip42
4. jún 2019

@sevcikovaa kludne mozes zvysit az na 12tbl denne,, ja som brala tiez 3/den ale povedal mi ze to je maaalo ze mam brat 8.. ako hroch ani nie ale chodit vobec nemozem, strasne ma brucho taha😵 najlepsie len ked lezim ale aj to vecer je uz horsie vzdy😕

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre