Kedy ste začali brať Magnézium v tehotenstve? Z akých dôvodov? Vďaka
Ja v 5. mesiaci lebo som obcas mala krce v brusku a v noci v nohach
Nebrala som 🙂 podľa môjho gynekológa keď nemáš problémy zbytočne brať, že je to návykové pre malé 🙂 že keď sa narodí bude dosť plakať a bude mať aj odvikacie príznaky
Brala som v každom tehu a deti nemali žiadne vedľajšie príznaky a plač a pod. Ja som mala také kŕče, hlavne v nohách, že som nemohla bez magnézia fungovat. V druhom aj v treťom tehu od 7 mesiaca trikrát denne.
ja som brala pred a beriem aj dalej kedze sportujem.
Predpisala mi na pohotovosti lebo som spinila. Neberiem. Nemam ziadne problemy. Beriem len zelexo aj to, ked nezabudnem 😁
Diaalex ma pravdu aj moja kamoška brala magnezium a hovorila ze na malom bolo normalne vidno aky mal “absťak” po magneziu 🙂 Radšej to rieš prirodnou formou cize ovocie a tak 🙂
Pri prvom tehotenstve od cca tretieho mesiaca do asi siesteho,najprv jednu denne,potom dve a nakoniec tri a rovnako postupne som aj vysadila.a mala nebola sice urevana,ale brala b6tku,kedze mala "abstinencne" priznaky.pri druhom tehotenstve vobec
Pokial nepotrebujes tak neber, ja som brala asi 7, 8.mesiace leno v noci som mavala silne krce do noh az take, ze som nevedela uvolnil sval, halvne v lytku. Potom som vysadila, lebo krce pominuli ale casto potom baby prenasaju ked dlho beru magnezium.
Ja som ho začala brať len teraz (20tt) lebo mávam strašné kŕče v nohách a nie je to nič príjemné...
Tiež až v 3 mesiaci som to brala ale len chvíľu, že na to tvrdnutie brucha mi to dal. Teda mne netvrdlo ale ako prevencia.
Ked zacali nocne krce v lytkach, 2.trimester a dovtedy kým neprestali.. 3.trimester uz bol ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne predpisal v 3 mesiaci..z dovodu ze magnezka je stale nedostatok :D