Ahojte, mám otázku - dnes mi dr. predpísal Magne B6 3x1 tabletu denne - mala som dosť často bolesti v podbrušku a sme momentálne v 23tt. Kázal mi to užívať do 36 tt. ALE.... na pribalovom letaku je uvedené že tehotné by mali užívať magne B6 max. 2x 1 tabletu denne - tak som teraz trocha neistá či mám ozaj užívať 3x1 tabletu ako povedal dr.
Ako ste to užívali vy ?
ďakujem vám za infošky
Nicoho sa neboj ja ho tiez uzivam 3x1 mi zaclo tvrdnut trosku podbrusko a kamoske ho kazali brat az 6x1 treba ho vysadit 6 tyzdnom pred porodom aby dieta nemalo svalove krce
@tinka9284 a bezne sa dava v takych aj vyssich davkach aby sa predislo potratu a inym problemom
Ja som brala az 6x denne cize neboj sa, jedine pozor ak by si dostala nejaky vysyp, ja som potom presla na magnezium od Galvexu. A treba sa setrit magnezium je taky oblbovak este ma babo casu!
Ja som brala pocas 4 tehotenstiev 4 x 2 tablety denne 🙂. Dolezite je vsak u teba sledovat vytok a davat si casto robit vyter kvoli infekcii lebo ta je spustacom predcsanych porodov, bolesti podbruska, tvrdnutia bruska. A preventivne uzivaj zo spodu aspon raz do tyzdna vaginalnr probiotika a bolo by fajn aj peroralne. Vela stastia 🙂
@juzanka151 ak sa smiem spýtať v ktorom si týždni tehu ?
@tinka9284 v 19tt
a žienky, popri tom Magne B6 ste užívali ešte niečo iné ? Myslém napr. tehu vitamíny - lebo tie som brala pred tým a dr. mi povedal, že to s tým magne B6 nemám už kombinovať...
@tinka9284 ja momentalne ziadne neberiem
@juzanka151 a máš ho brať do kedy ? lebo ja som pred tým užívala 3x1 Magnesii Lactici ale to mi vyradil a predpísal Magne B6 a vraj do 36 tt
@tinka9284 no mne hovorili ze 6 tyzdnov pred porodom uz by sa mal vysadit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tinka9284 ja by som zavolala lekárovi,prečo zvýšil odporúčané dávkovanie,možno má na to nejaký dôvod a jeho vysvetlenie bude stačiť na upokojenie