Ahojte 🙂 Som v 18. týždni, chcela by som sa vás opýtať, či náhodou neviete, čo znamená lokalizácia placenty: PS, PS+ZS, ZS. Je to niečo zlé? A taktiež či už niekomu v tomto týždni vytekala z prsníka priesvitná tekutina a tvrdlo bruško, niekedy až bolestivo..? Bola som u doktora, ale ze je všetko v poriadku, akurát mi povedal, aby som si zvýšila dávky magnézia. Ďakujem 🙂
Ďakujem za odpoveď. 😉
@katuska810 PS- predná stena, ZS- zadná stena
Druhy placeny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bože žena! Keď by bolo niečo zlé, tak ti to lekár oznami. Ani ne pátrajú, ani neskor. Užívaj si tehotenstvo. Ak si nevieš pomôcť tak sa opýtajej lekára. Presne na to tam je. Priesvitná tekutina na bradavkami je kolostrum. Nič s tým nerob iba sa teš, že nebudeš mať problém kojiť. No a tvrdnutie nemusí znamenať nič. Ak na to dozerá lekár. Si veľmi úzkostliva. Ani to nemusí dobre vplývať na bábätko. Uvoľní sa. Vylož nohy. Rozprávaj mu.tvrdnut ie by malo prestať. Ak by to však bolo veľmi bolestivé a kŕčovite tak treba do nemocnice na infúzie. Samozrejme o všetkých tvojich problémoch neistotach by mal vedieť lekár.