Ahojte dnes mi na pohotvosti bolo povedané ze sa vnutorne otvaram krcok mam na 28mm tak mam nakazané lezat s panvou hore a uzivat magnerot 3x2tbl nikde na internete som nenašla ako soravne lezat tak sa pytam či je tato poloha ok…Ked lezim takto mam pocit ze sa dozvraciam🙃Ako dlho ste potiahli ked ste sa vnutorne otvarali? Ja som momentalne 25tt5dni nechcem predčasne porodit neskutočne sa bojim
Dakujem❤️
@radoslava1666 A to ta nehospitalizovali? Ja som sa v 22tt zacala rovnako vnutorne otvarat a teda polezala som si v nemocnici az do porodu do 36tt, ked sa mi uz spustil porod. Ja som sa ale kazdy tyzden otvarala viacej a viacej, v 33tt som uz bola otvorena na 8 prstov, nikto nechapal, ako je mozne, ze este nerodim 🫣. Ja som dostavala magnezko do zili cely cas 2-3x denne.
Inac lezis dobre, aj ked krizovu cast si kludne daj nizsie, lebo takto sa dlhodobo lezat neda. Mne tak nastavili v nemocnici postel a lezala som s panvou hore. Krize mam sice znicene asi na cely zivot...ale mam zdraveho vytuzeneho chlapca. Drzim palce a prajem vela sil!
@radoslava1666 no a to niesi v nemocke mne v 22 TT tiež hrozili že sa predčasne otváram šla som do nemocnice našťastie Dr mladý neskúsený nepotvrdilo sa to. A rodila som 42tt určite by bolo potrebné ísť do nemocnice tam si pod kontrolou
Ja som 24+5 a mám krčok 26mm a nenechali ma v nemocnici ani mi nekázali užívať magnezium ani mi nekázali že mám ležať s vyloženými nohami.
@radoslava1666 mne manžel podložil jednu stranu manželskej postele knihami, on spával inde. Ale je fakt, že som sa v noci niekedy musela otočiť, lebo mi už bolo zle. Čakala som dvojčatá a takto som spala cca od 20. týždňa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak mas matrac, tak si tieto “vyplne” daj pod matrac, nech ty lezia na rovnom, ale vo zvysenej polohe. Pozri na googli Trendelenburgova poloha. Sice vraj podla najnovsich studii tato poloha nem vplyv na (ne)otvaranie krcka, ale bezne sa ste odporuca. Drzim palce, 28mm je este v norme, tak nech ti to tak dlho vydrzi 🍀