Ahojte. Vo februári by sme chceli ísť este na poslednú dovolenku vo dvojici. Hľadala som diskusie, nenasla som nič, všetko len na 1.trimester. Cesta trvá max 6h, žiadne extrémne teploty, max do 28 stupňov, tehotenstvo zatiaľ bez žiadnych problémov, budem vtedy v 5.mesiaci. Prosím píšte iba baby, ktoré ste boli, a máme reálne skusenosti. Jediny môj problém je ta cesta, bojím sa lietať, prešla som už kus sveta, ale v lietadle nikdy nie triezva 😁 Takže by to bola premiéra. Ako ste zvládli cestu a dovolenku? Budem rada za skúsenosti.
V 20tt som študijne/pracovne letela do UK na 10 dní, robila som aj skúšky a celý deň semináre a všetko OK. Aj batožinu som si odniesla z letiska v metre🙂.
20-25tt je ideálne, skôr ani neskôr nie za mňa
Ja som bola v obidvoch tehotenstvach v 6m na dovolenke - raz cyprus a druhy krat malorka. Vsetko bolo v poriadku. Bola som stastna, ze som mohla ist niekam este pred porodom. Ak nemas ziadne komplikacie tak by som sa toho nebala.
Do 28. Tyzdna mozes v pohodke, ak nemas nejake zdrsvotne obmedzenia
Ahoj, ja zajtra začínam 12tt a už týždeň bahním na Kanárskych, pozdravujem ❤️ aj v 20 tt som si už bookla dovolenku, pokiaľ je všetko v poriadku, nevidím problém, tehotné ženy lietajú bežne, užite si to 🙏🏻🍀
@danny173 letela som v 5.mesiaci a všetko bolo ok, nie na dovolenku ale, to by som nešla. Fakt nie. U mňa všetko bolo do 6.mes ukážkové, potom zrazu rizikové a predčasný pôrod v 35tt.
To posledné čo by som chcela zažiť je byt tehotná v cudzine a zrazu problém. Ja som letieť musela lebo sme sa sťahovali. Už som mala zariadenú svoju gynekologicku v novej krajine aj všetko dopredu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
za mna v pohode, bola som v portugalsku v 20 tyzdni
prave tam zacali prve pohyby co som citila.... super dovolenka, precestovali sme cez 1000 kilometrov v aute, uzivala som si, dobre jedlo, nemala som vsak zidme zdravotne problemy ani nevolnosti....
jediny problem bol jednu cestu sme isli malym vrtulovym lietadlom pre 100 ludi a tam som citila tlak, vo velkom boingu nic....
za mna ano, mala som teplotu okolo 20-21 st, nie az 28, toto poradit neviem
no za mna ano.....