Let lietadlom a poistenie v 26tt

pjana
19. jún 2019

Dnes o 10:04

Ahojte,viete mi prosim poradit. V lete budeme letiet a kedze v tom case budem v 26 tyzdni tehotenstva potrebujem papier od gynekologa.Neviete ci sa da niekde stiahnut tlacivo? Este mam otazku ohladom cestovneho poistenia a hradenia liecebnych nakladov v zahranici suvisiacich s tehotenstvom.Mnohe poistovne nepoistuju po 26 tyzdni tehotenstva.Dakujem🙂

evinkakub
19. jún 2019

ahoj... papier nepotrebujes do 28 tyzdna... a poistenie by tiez nemal byt problem....akou spolocnostou letis??? s papierom od gynekologa ze mas bezproblemove tehotenstvo ta poistovna bezproblemovo poisti.

babi81
19. jún 2019

letis daleko?lebo od gynekologa potrebujes az po 33tt v ramci europy.co sa tyka poistenia neviem ak sa chces poistit teraz ja som mala rocne poistenie a platilo aj pocas tehotenstva.

sapetka
19. jún 2019

@pjana urcite nepotrebujes papier ja som letela v 6m a nic som nemusela dokladovat. V 8mesiaci uz ta nemusis pustit do lietadla ale dovtedy je to v pohode

queen_mary
19. jún 2019

Zalezi, aku mas poistovnu. Niektorym plati poistenie len do 26. Tyzdna.

mamcotka
19. jún 2019

Čím letis? Akou spoločnosťou? Rayinar vyžaduje papier od 28 týždňa..

pjana
autor
20. jún 2019

Ahojte, dakujem vam za odpovede. Letime z Viedne spolocnostou Austrian . Ideme na Kanárske ostrovy, čiže nejakých 3,5 hodiny. Mame celoročné cestovné poistenie v ČSOB ale vobec neviem, ci by to stacilo. Na gynde mam termin az po navrate z dovolenky, tak neviem, ci tam mam chodit po nejake potvrdenie, ani neviem ci mi lekar bude vediet nieco take vystavit.

zuzinamt
23. jún 2019

@pjana zalezi ktorou spolocnostou letis ale na tvojom mieste by som si uz nejake potvrdenie vybavila kedze uz budes mat viditelne brusko-pre kazdy pripad 🙂 a este ti poradim drobnost-pri check-ine im povedz ze si tehotna a ze by si chcela sediet v ulicke ale idealne pri nudzovych vychodoch v strede ;) Teraz som tak letela do Egypta v 16tt a posadili ma tam a poviem ti ze nebicko 🥰 Najprv som sa obavala ze take miesto ale bolo to neporovnatelne. Nohy mi ani neopuchli mohla som nimi hybat. Este mi gyneko poradila Anoporyn pred letom na zriedenie krvi pre istotu. Ze si tehotne davaju ale nie je to povinne. ja mam tehu bezproblemove uplne no pre istotu som si ho dala pred odletom 🙂 je to liek bezpecny pre tehule. stastny let 🙂

katren
23. jún 2019

@zuzinamt a vies, ze ked tam sedis, mas v pripade nudze povinnosti? O tom sa nehovori, ale mas...kazdy, kto tam sedi 🙂

sapetka
23. jún 2019

@katren snad vie😀na to sa upozornuje

zuzinamt
23. jún 2019

@katren ano ano🙂 ale na take scenare sa predsa nemysli ;) a davali o tom teda aj papier na prestudovanie 🙂 pri okne sedel chlap tak som verila ze by to zvladol 😂

fokuska
23. jún 2019

@zuzinamt
@katren
Nielen ze ma povinnosti, ale co ja mam info, tak tehotne praveze nesmu sediet pri nudzovych vychodoch. Ani ludia s velmi velkou nadvahou, alebo tazsie sa pohybujuci ludia...

lusinda1989
23. jún 2019

@fokuska ani ja som nemohla ako tehotná sediet pri núdzovom východe tiež ma letuška presadila.

sandri
23. jún 2019

Ahoj, na letisku praveze o tehotenstve velmi nehovor. Mna delegatka v Turecku upozornila (bola som v 6 mesiaci), nech to zamaskujem, lebo vraj Turci velmi radi vymyslali, ze nepustia do lietadla bez dodatocnych vysetreni. Nasledne ti priamo na letisku zmerali tlak, vypytali si za to 50 eur a pustili ta do lietadla. Cize ciste privyrobenie si tureckych zamestnancov letiska...

zuzinamt
23. jún 2019

nuz mna tam posadili 🙂 ale teda musim sa opravit, na letisku v Ba som povedala ze by som chcela sediet pri ulicke aby som sa mohla obcas prejst a pan za prepazkou nas posadil k nudzovym ze tam si pekne vystriem nohy a budem sa citit pohodlne 🙂 ale naspat z Egypta to uz riesit nebudem a necham sa posadit hocikde 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre