Lekár si nie je istý pohlavím dieťaťa

25. nov 2023

Ahojte baby , čomu by ste verili vy ? Ja už fakt neviem a teda neviem ani aké vecičky mám kúpiť. Mám dvoch chlapcov čakám tretie dieťatko. Áno chcela by som dievčatko ale, som sa zmierila stým že bude chlapček dokonca sa manžel stoho teší. Som 25 tt pán dr. Mi už dva krát povedal že to je isto chlapec. No a teraz som sa ho spýtala znova že by som to už chcela vedieť na isto keďže chcem si pomalý tie vecičky pokupovat a on mi v Tom povie že môže to byť aj dievčatko lebo že teraz tam nič nevidí. O minútku mi povedal že vidí vajíčka a potom zase mi povie niesom si istý . Ale, v papieroch mal poznačené že čakám chlapca. Tak teraz neviem 🤷 povedal že do pôrodu som ešte ďaleko a ešte sa na to pozrie . Mám sa NATO vykašľať a nechať sa prekvapiť zatiaľ tie vecičky radcej nebudem kupovať . Ak to bude Chlapec tak je to super lebo vecičky mám úplne nové .

zmrzlinka2021
25. nov 2023

Kupuj neutrálne veci. Napr modrá je taká farba, pôvodne bola dievčenská ale dnes ju bežné nosia aj chlapci

mirka807
25. nov 2023

Ja by to neriesila, nechala si neutralne veci a ako pise maminka predomnou aj dievcatka mavaju uz modre vecicky 🙂 cize podstata je aby ste boli obaja do porodu v poriadku 🙂

majamat
25. nov 2023

ja som neriesila a kupovala neutrlane veci. je ich kopec a su velmi pekne.
po detoch kamosiek som mala pre dceru nadoma aj chlapcenske veci.

no ako prve som kupila ba sekaci pekne ruzove satocky. nedalo mi to, tak nejak som tusila, ez to bude dievcatko, mali sme vyrate dievcenske meno- ja dokonca niekolko rokov, chlapcenske bolo neiste. dalsie veci som ale nekpovala dievcenske.

anjelicek26
25. nov 2023

Kup neutralne,dnes mas vsetko doma do par dni... My sme dali pohlavie s krvi.. tiez nam to lekar kazde sono meni...

jablkovastrudla
25. nov 2023

My sme nechceli vediet pohlavie pri prvom, kupovala som biele, bezove veci ktore boli vhodne pre obe pohlavia. Ked chces vediet na 100% tak si mozes dat zistit z krvi len je to drahe. Ked mas chlapcenske vecicky nove tak male bude nosit tie, ved tie decka z toho hned vyrastu a im je jedno co maju na sebe.

kitycat
25. nov 2023

V dnesmej dobe vies za 3 dni ba aj za den kupit vsetko co ti treba. Co potrebujes tak nutne? No tak si nie je 100% isty

thereisabear
25. nov 2023

Ulož si do záložiek čo sa ti páči a z pôrodnice objednáš.

zmrzlinka2021
25. nov 2023

@anjelicek26 a čo čakáte?

ivangeline
25. nov 2023

Hadam na dalsom ti uz povie. ;D

januska12323
25. nov 2023

Čo ti má povedať keď dobre nevidí? Máš to 50 na 50, bábätká aj tak majú mať bledé farby na sebe - menej chémie.

lelelienka
25. nov 2023

Ved kup neutralne farby a ked sa narodi a bude jasne, bud pouzijes veci po synoch ak to bude chlapcek, alebo dokupis nieco vyslovene dievcenske, ak to bude dievcatko. Ale myslim si, ze sa to vyjasni este pred porodom, tak mozes este pockat s nakupom. Ved v 25 t mas este kooopec casu na nakupy 😉

ivik4
25. nov 2023

?? Je problem kupit neutralne veci ? Alebo ked tak velmi chces, daj si spravit test na urcenie pohlavia z krvi

pribinak
25. nov 2023

Kúp pár bielych a neutrálnych veci. Ešte v pôrodnici si vieš on line na posteli kúpiť vecicky a keď prídeš domov tak ich na další deň máš doma

Si ešte len v 25tt, ešte bude priestor vidieť čo čakáte

danyelia
25. nov 2023

Ahoj, veď zatiaľ nekupuj nič, hádam o 5 či aj o 10 týždňov Ti to lekár povie na istotu a kúpiš či objednáš až vtedy vecičky, veď aj keby si sa to dozvedela až pri pôrode, poprosíš niekoho z rodiny nech zbehne do obchodu a pár tých základných ružových či modrých šatičiek Ti pokúpi, na Tvojom mieste by som sa tým vôbec netrápila...

anjelicek26
25. nov 2023

@zmrzlinka2021 Budeme mat chlapceka💙

simca06022011
25. nov 2023

ja som to mala uplne tak isto... az s tym rozdielom, ze na sone v 25tt nebolo vidno, lebo bolo babo uplne otocnee zle, v podstate z velkeho sona, som nemala nic... lekar (bol to iny ako moj, isla som sukromne inam) mi vravi ze sice, aj ked je takto otocne nieco by uz niekde trcalo, a nic nevidi, cize sa prikladan skor ku dievcatku - pritom dovtedy moj lekar vzdy, ze to bude chalan :D A je to baba.. :DD

Celkom nerozumiem ako moze vidiet nieco, a povedat ze si nie je isty, ale dobre.. ja som krabicu chalanskych veci cistonovych posunula inej mamicke.

autor
27. nov 2023

To áno baby, radcej si počkám do pôrodu a vecičky nebudem kupovať keďže chlapčenské mám a po pôrode si dokupim čo bude treba 🙂 ďakujem.

majamat
27. nov 2023

nemusis vyslovene do porodu, mozno ti este za nejaky cas povie. pripadne fakt pozri neico neutralne, detske veci su tak pekne a aj vela neutralnych

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre