Ahojte baby mam otazku som 26tt a 1den poslednu ms som mala 8.7 ale mne to nevychadza kedy som otehotnela nemate s tym skusenst alebo mi viete poradit?
@deedol nevychadza mi to ked som s drahym bola 25, 26
tak na túto otázku ti nedá odpoveď nikto ...
@bambulienka25 len to otehotnenie nesedi :(
@deti95060810 ani doktorka nevie ale pravdepodobne cez ovulaciu
preco nesedi? nechapem, ako to pocitas.
posledna ms od 8.7., ovulacia okolo toho 25-26., si v 26tt (ratas tyzdne od 8.7. - teraz som to pocitala a vyslo mi, ze si 25tt+6, takze rozdiel 2 dni oproti tvojmu udaju, to je zanedbatelne).
@bambulienka25 no moj partner ma pochybnosti ci to je jeho ked to nevychadza
@monika5566 nerozumiem co konkretne ti akoze nevychadza. Ak si mala poslednu ms 8.7., ovulaciu si mala PRIBLIZNE okolo 22.7. (alebo aj neskor) cize ak ste mali styk 25.a26.7 vsetko sedi 🤷♀️ partner nech si dostuduje biologiu 6.rocnik ZS plus mu vysvetli ze kazda zena, kazdy cyklus je individualny a niw vzdy idu veci presne podla tabuliek. Ty si si ista ze on je otec? Ak ano, tak nech sa paci po porode si spravte geneticke testy ak bude potom priatel pokojnejsie spavat 😎🤦♀️
ja som stale nepochopila, co nevychadza... nech si partner nastuduje, na nete je kopec tehotenskych kalkulaciek.
@monika5566 pozri si biologiu pre 7. rocnik spolu s partnerom a potom snad obaja pochopite, ze to sedi. Ak ti neveri, tak problem bude ale niekde inde, ten ziaden datum nevyriesi.
@monika5566 nechcem rýpať ale koľko ma muž rokov? Toto je fakt absurdné 🙈
@monika5566 to ma fakt úprimne mrzí,že s takým somárom čakáš bábätko. 😔 Držím palce!
Kocky ti to tu napisali, vsetko sedi, ja mam bezne ovulaciu 17-18.den cyklu a to by ti sedelo na den presne s tym, kedy si otehotnela... tehotenstvo sa proste takto rata, mna by inak do krvi urazilo, keby mal muz potrebu v hlave preratavat, ze ci je to jeho, fakt nic horsieho som uz dlho necitala :(
@monika5566 tak toto je výsledok zanedbaneho školstva
Vy mate urcite krasny vztah ked ma problem ze Ti nevychadza tehotenstvo na presny datum 😄mna j*bne fakt uz co sa tu clovek docita 😄😄. Co by chmulo povedal keby mas ovulaciu ako ja, par dni pred ms. Nech si zacvaka test otcovstva, pokazi Vam vztah co uz teraz robi a jebni mu ten papier potom po hlave
@monika5566 keby mal môj partner pochybnosti o tom, či dieťa, ktoré čakám, je jeho, nebol by mojím partnerom. Bez dôvery vzťah pôjde aj tak ku dnu, skôr, či neskôr.
Pochybnosti moze mat jedine ak si este s dakym druhym pomedzi bola hm ma dovod pochybovat????
@monika5566 A doktor ti to naozaj nevedel nepovedať? Ja som mala 20.7. poslednú ms a keď som bola na kontrole, povedal mi, ze podľa ms by mal byť malý trocha menší. Nakoniec mi povedal, že som mala ovu už na 8DC. A to som mužovi v sobotu povedala, že som dostala, že to zas nevyšlo a potom o 5 dni som mu povedala, že čakáme prírastok 😅. Chudáčik ostal ako socha, že ako je to možné keď som dostala. Ale logicky som mu to vysvetlila. Ale nikdy by nepochyboval.
Ona zrejme sama nevie kto je otec... naco sa pytat na mk taketo somariny ked viem ze som mala 1 partnera a ze jemu sa to nezda??? Isto by som to tu neriesila.
@monika5566 a potrebuje to vediet partner alebo si bola s viacerymi a nevies to ty sama? ....... lebo zaoberat sa tym, kedy si otehotnela 🤦♀️ ja mam posunutu ovulaciu o cca tyzden, takze nemam ponatia, ktory den som otehotnela, ale kedze spavam len s jednym, tak mi je to sumafuk 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tt sa rataju od poslednej ms, takze ti to cca sedi, nie?