Kto ma termín v januári a je z Košíc?

tinka0000
28. aug 2018

Ahojte. Kto má termín v Januari a bude rodit v Košiciach?
Stará nemocnica alebo Šaca??
Dakujeem 😊😊😊

mionag
28. aug 2018

ahoj, u mna to vyzera na 11,1 a predbezne planujem sacu. nevadila by mi ani stara nemocnica, predtym som tam pracovala tak mi je blizka, ale pracuje tam moja byvala gynekologicka, kotra ma hrozne zanedbala, tak uz by som sa s nou nerada stretla

matulik212
28. aug 2018

@tinka0000 nevem sa rozhodnut medzi sacou a starou nemocnicou chcela by som ist do sace ale vraj sa tam dlho caka na vysetrenia ... neviem uvidime este mame cas ;)

tinaa64
28. aug 2018

ja nerodim ja nuari ja uz mam 2 deticky ..ale ak sa mozem zapojit tak ja som bola vemi spokojna so starou nemocnicou..aj lekari aj sestricky super..co sa tyka stravy bolo to fajn..a keby som mala rodit aj terti krat tak urcite pojdem tam..pre info naposledy som tam rodila pred necelymi 15 mes.

tinka0000
autor
28. aug 2018

@matulik212 ja by som chcela v starej aj keď môj dr mi doporučuje Sacu.. No neviem ešte uvidíme 😊😊😊

matulik212
28. aug 2018

@tinka0000 uvidime mame casu hlavne netreba pocuvat zle nazory na nemocnice lebo kazda to ma inak a tak 🙂

tinka0000
autor
28. aug 2018

@matulik212 ved ano presne.
Niekto mi vraví ze Šaca super, druhá ze nikdy..a tak isto aj na starú nemocnicu.. 😊

miriama11
28. aug 2018

Trochu sa vam tu votriem , 2x som rodila v saci a mozem len odporucit, 1x som mala vybaveneho lekara a bola to zbytocnost , vsetci su velmi profesionalny, z nicim nebol problem.druhy x som isla na “blint” a vsetko bolo fajn , lekarka sa zaujimala a aj sestricky ok, poradne aj napriek plnej cakarni slapali jak hodinky.na ultrazvuku tiez, ale coto si clovek posedi to nemozem povedat ale islo to celkom rychlo.ale aj na staru nemocnicu som pocula dobre ohlasy, za mna rozhodovalo v prospech saci (toaleta na izbach, dlhe navstevne hodiny, strava na izbu.) pocas pobytu som musela ist raz z izby, .tak prajem vam prijemne rozhodovanie a nech vam to rychlo zbehne.

lejka01
28. aug 2018

Ja sa sem tiez trosku votriem 😀 mam termin vo februari, ale urcite Saca. V roku 2016 som tam rodila, nemala som nikoho vybaveneho a bola som veeelmi spokojna, pristup lekarov aj sestriciek, nadstandard vzdycharen, izby...do novych izieb som sa nedostala, lebo boli obsadene, ale aj stara cast nadstandard bola ok...laktacne poradili, ziadny problem 😀....takze vo februari Saca urcite 😀😀...ale inak aj na Staru Nemocnicu som pocula dobre ohlasy / aj zaplateni lekari aj bez zazmluvnenia/ 😎

pininka
28. aug 2018

Ak je vsetko v poriadku, moze byt aj saca, ak ide napr o cisarak volila by som inu nemocnicu, lebo ak nieco bude s dietatom putuje rovno do novej, lebo saca nema novorodenecku jisku.

matulik212
28. aug 2018

@miriama11 si zlata dakujeme❤️

majka01_74
2. sep 2018

@pininka co ma sekcia spoločne s predčasne narodenymi deťmi? 😉

pininka
2. sep 2018

@majka01_74 vela, lebo moj syn mal kvoli sekcii malaadaptaciu pluc, kedze vdychol vodu a pri prirodzenom porode je vyvijany tlak na hrudnik a ak tam aj voda je, vyjde z dietata von. Pri cisarskom sa to nestane a dieta potom zle dycha a putuje rovno do inkubatora,moj po hodine na jisku. Myslim ze ziadnej mamicke nepride dobre ked jej dieta prenesu prec so inej nemocnice a ona kym sa zotavi nemoze byt pri nom. Cisarsky rez je vzdy len operacia a skor sa tam moze nieco skomplikovat.

majka01_74
2. sep 2018

@pininka skomplikovať sa môže aj bežný pôrod, rozhodne nie je pravidlom takáto komplikácia pri sekcii.
Pracujem na gynekologickej JIS 😉

pininka
2. sep 2018

@majka01_74 no vidis a mne pritom hovorili ze je to bezna komplikacia a videla som,kedze som chodila dojcit maleho na jisku kolko tam bolo deticiek,nielen predcasniatok. Ale to je jedno, hlavne aby sa rodili zdrave deticky, ja som napisala svoju skusenost.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre