Krvný test pohlavia po dvoch chlapcoch

julietta1008
6. júl 2023

Ahojte, mala by som otazku. Bola som tehotna dva krat s chlapcami. Robili mi krvne testy kvoli predoslej vade, ktoru mali obaja. Na stastie je vsetko v poriadku a uz mu aj prezradila pohlavie, ze to chlapec 🤣🥰 mozem sa na to spolahnut? Niekde som citala, ze aj niekolko rokov chromozom Y ostava v tele matky. (Chcem kupovat uz veci) 😂

alison11
6. júl 2023

@julietta1008 Z krvi by mali byť spoľahlivé výsledky prípadne si počkaj a daj si vyšetriť aj plodovú vodu aj z tej vedia pohlavie určiť a aj genetiku či je ok.

tanuuulka
6. júl 2023

@julietta1008 ahoj, urcite to je spravne. Ja som bola tehotna s chlapcom aj dievcatom, pri tretom som si dsls trisomy a povedali hned, ze to je dievca. Y uz davno v tele nebol. A to mal v case testov syn 4,5 roka.

river_song
6. júl 2023

Stat sa to môže, ale je to ozaj rarita.. keď som si davala robit NIFTY tak k tomu som citala že dokonca aj ked mas starsieho brata, tak aj vtedy môže vyjst falosne pozitívne chlapec...ale teda to uz asi ozaj je vyssia sanca ze vyhras v lotérii par milionov eur.. 😏

julietta1008
autor
6. júl 2023

Tak asi je to pravda 🙂 ale este keď zájdem na sono, tak sa opýtam zo zvedavosti 😅

fantaghiro21
6. júl 2023

A otazkou nepomozem ,mozno ukludnim,som v 23tt a este nenakupujem nic

julietta1008
autor
6. júl 2023

@fantaghiro21 po pravde nechcem nic velke kupovat, skor take body a malickosti. Postielka a kocik maju este vela casu 🙂

vlocka007
10. júl 2023

@julietta1008 ahoj kedy tak plánujete kúpiť postieľku a kočík?

julietta1008
autor
12. júl 2023

@vlocka007 urcite to ma cas 🙂 okolo 30tt a vyssie

julietta1008
autor
12. júl 2023

@vlocka007 vy uz mate zaobstarany?

vlocka007
12. júl 2023

@julietta1008 ešte nie mám len veci pokupene nejaké a niečo sme aj podostávali tak neviem kedy tak ostatné kupovať keď čítam že niektoré baby už majú už aj peru veci.v čom si prala ty vecičky? A budete mať chlapčeka teda?

julietta1008
autor
12. júl 2023

@vlocka007 ano, 3 chlapec je vraj na ceste 😅 s mojimi 2 chlapcami som kupovala kocik po porode (verila som v tej dobe na poveri 😅) ale teraz sa urcite chystam kupit pred porodom. Vecicky mam dost po druhom chlapcovy, narodil sa presne v decembri ako sa ma narodit tento. Teraz aj ked nieco kupim len take malickosti pre moje stastie🙂 ja som prala v detskom praciom gely lenor, neviem ci ho na sk maju. Maju?

julietta1008
autor
12. júl 2023

@vlocka007 podla mna veci staci pripravit okolo 34tt, kym nie si uplne pred koncom a este mas trosku síl

vlocka007
12. júl 2023

@julietta1008 ja som pozerala lovelu, persil sensitive alebo bupi ale všetko gély sú to neviem či je niečo také ako prášok gély moc nepoužívam.lenor neviem či je a vy žijete v zahraničí?

julietta1008
autor
15. júl 2023

@vlocka007 ano sme v nemecku, s prvym som tiez pouzivala lovelu zo zaciatku a mozem povedat, ze persil je lepsi 🙂 a hlavne tie kapsulky boli dobre

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre