Ahojte, chcem sa poradit, dnes som si nasla na gatkach krvavy vytok, taky husty, ale dalej nekrvacam. Bolesti nemam.
Som v 21tt, v stvrtok som bola u lekara a vsetko je ok, len že mam trocha kratsi krcok maternice, tak ze mam oddychovat.
Nič som vcera nerobila. Co to je mam ist k lekarovi?
Dakujem za odpoved.
určite by som sa poradila s lekárom, radšej zbytočne ako ohroziť dieťa...
radsej hystericka tehulka na pohotovoti koli blbosti ako nieco zanedbat a nasledne lutovat
krvavy vytok pocas tehotenstva nie je normalny jav-aspon si myslim-chod k lekarovi radsej zbytocne ako -uz neskoro.
urcite k lekarovi a hned.....a nieze autobusom...ak nemate auto, popros niekoho...kazde krvacenie v tehu treba riesit lekarom/ telefonicky nestaci...musi ta pozriet, pripadne urobit ultrazvuk/...drzim prsty, nech je vsetko ok 😉
ahoj...z vlastnej skúsenosti, okamžite choď k lekárovi, prípadne na pohotovosť....mala som rovnaký problém...kratší krčok a tiež jednorazový krvavý výtok bez bolesti...bola som hospitalizovaná (našťastie len týždeň), ale zostala som na rizikovom ...a ako radí traktor, nechoď autobusom, ale autom...
Urcite chod k lekarovi, ak este ordinuje, ak nie, tak na pohotovost. Nemusi to byt nic vazne, ale musi ta pozriet lekar.
mibi41 mala by si specifikovat ci bol ten vytok krvavo cerveny, ci hnedsi, lebo ten taky dohneda, je uplne normalny...ja som mala uplne spotrebovany krcok a mala som ho tiez, ale len jeden tyzden, potom prestal, bola som na pohotovosti a povedali, ze takyto hnedy je uplne v pohode...a zvykne byt aj po vnutornom vysetreni lekara. Ja uz ale nastastie synceka mam 🙂 🙂 Ale ak si mala ten vytok krvavocerveny tak to potom nie je dobre. V kazdom pripade, ja by som nestracala cas takymito otazkami vo forach, urcite by som nerozmyslala a sla by som na sono, ci je dietatko v poriadku..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja by som určite zašla k lekárovi...už len pre pokoj duše....resp.aspoň zavolaj svojmu lekárovi... 😉