Krvavé špinenie v 16. týždni

lenkamartin
30. jan 2018

Môžem sa spýtať mala ste niektorá v 16 týždni také krvavé špinenie iba takú čiarku červenú? Neviem ci ísť na pohotovosť alebo len nejaká žilka pukla alebo co

martuliiik
30. jan 2018

Žiadna skúsenosť tu ťa neupokojí, nedá ti odpoveď. Zbehni na pohotovosť a nechaj skontrolovať bábo. Budeš pokojná a vtedy je aj bábu najlepšie 😉

pribinak
30. jan 2018

nikto ti tu neda presnu odpoved, moze to byt fakt nejaka prkotina, ale aj vazna vec. ak nechces mat potom zle svedomie, ze si nieco zanedbala, tak chod na pohotovost.

alda28
30. jan 2018

Určite ísť na pohotovosť.Mne síce doktor povedal,že ak je to len spinenie stačí ísť ku nemu skontrolovať,ak je to krvácanie hneď na gyndu.A skončila som v nemocnici .Radšej nič nepodceňovať.

deti95060810
30. jan 2018

s krvácaním v tehu mám skúsenosti až až....mne lekár povedal, že ak je to čerstvá krv - jasno červená - tak to nie je dobre.... Môže začínať potrat ....

bosoriak
30. jan 2018

@lenkamartin akekolvek krvacanie v tehotenstve je dovod na navstevu pohotovosti.

katie23
30. jan 2018

Napodobne...pri akomkolcek krvacani treba ist na pohotobost...hovorimvtiez s vlastnej skusenosti...

klaudi31
31. jan 2018

No čo? Bola si? Ako to dopadlo?

bubu4125
31. jan 2018

Nechcem ta plasit, ale ja som v 19tt začala jemne krvacat. Kým som stihla prísť na pohotovosť už som žiaľ išla len na sálu odrodit. Dovtedy som žiadne problémy nemala. Určite chod na tú pohotovosť.

martuliiik
31. jan 2018

@lenkamartin všetko v poriadku?

lenkamartin
autor
31. jan 2018

Áno bola som ze vraj som otvorená na jeden palec že ma budú podšívat

aniatko
31. jan 2018

Ja som v takom týždni takto potratila

caray
31. jan 2018

jooj, tak hádam to dobre dopadne a usadí sa poriadnejšie maličké. budem ti držať palčeky

vandicka7
31. jan 2018

Tak hadam to bude okay, velmi drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre