Ahojte ja som bola v noci na pohotovosti, lebo som mala pri utierani najprv do ruzova hlien a druhykrat ked som sa utrela tak uz aj krvavy...vcera bol aj prvy den co som vysadila duphaston. Aj ma viac brucho bolelo a trochu inak ako bezne...Strasne som sa zlakla je to moje druhe tehotenstvo ale prve skoncilo ako MA v 8tt...ja uz sa vsetkeho bojim..
Tam ma pozrela ze vsetko v poriadku, ze zvnutra krvacanie nejde, ze to vyzera akoby z krcka ze je teraz viac prekrveny....sa pytala na pohlavny styk ale tak s manzelom sme si dali pauzu lebo sa bojim akurat ze den pred tym som mala orgazmus ...neviem ci to z toho mohlo byt :/ tomu mam dat ma teraz pokoj, predpisala znova duphaston pichla injekciu od krvacania aj ked ze tam nevidela nic ani hematom ...a do troch dni sa hlasit u svojho gyn...a v sprave na konci som si precitala dg.hroziaci potrat...preco to tam teda takto uviedla? Viackrat sa ma pytala ci nemam zmeneny termin porodu a tak neviem preco a este ma prekvapilo ze povedala ze mam 14tt a podla mojich poctov 13tt...nechapem teda ako to pocitaju...ja uz sa teraz bojim aj z pohnut a z postele sa postavit :( nemate taku skusenost? Krv z krcka?
@danielkadandy ja som iba špinila a tiež mi dala dg hroziaci potrat. To je normálne, niečo tam uviesť musela. Rozdiel vo výpočtoch 1 týždeň nie je nič, z toho obavy mať nemusíš.
@danielkadandy vysadila si duphaston postupne?
@saphira83 nie
@danielkadandy vysadzaj dufaston postupne ja som brala tusim 4 tabletky denne ked sa dobre pamatam a postupne som davku znizovala. Inak moze sposobit krvacanie teda aspon mne to tak bolo povedane 😊 drzim palce
@saphira83 ja beriem dve na den a mne nakazal postupne vysadzovat
@danielkadandy moze byt ze som mala aj ja 2 na den 😄 nepamatam 🙈 kazdopadne drzim palce nech babo je v poriadku a pekne v brusku az do 40ho tyzdna 😊
@saphira83 dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danielkadandy normal nieco tam ako dg musela uviest a toto je bezna dg ak krvacas a pod. Normalne sa spravaj dalej ako predtym. To iba lezanie nie je az take prospesne. Samozrejme zvolnit rezim je fajn. Duphaston ci utrogestan nech nechaju dlhsie. Ja som mala utrogestan do 18tt z dovodu tychto spineni a pod. Teraz som v 31tt .