Ahojte babenky doporučili by ste mi nejaky kremik na bruško proti striam
Ja pouzivam obycajne telove mlieko Cien z lidlu niekedy denne, inokedy kazdy 2-3 den. Teraz som si kupila z Dr. Max lekarne LadyMax care proti striam a tehotensky olejcek. Som 26 tyzden a strie nemam. Ale do porodu este 3 mesiace ☺ Asi to zalezi aj od genetiky, vahy - kolko priberies a inych faktorov. Nie vzdy je to len od kremu.
@kvetinka1405 Proti striam ti krem nepomoze. Pomoze vela pit a spoliehat sa na to, ze ich nemas geneticky predurcene. A skusit vela nepriberat, ale to nie je podmienkou - stria vznikne, ak sa koza natiahne prilis rychlo a rast brucha v tehotenstve sa velmi ovplyvnit neda.
A neboj, aj keby si strie mala, ony postupne vyblednu a viac-menej sa stratia. Je to mala dan za dieta. 🙂 Ja som mala hrozne strie, na bruchu, na prsiach, na zadku. Teraz nie je vidiet ani jedna, ani ked sa opalim. Vsetko je to o genetike.
Ja som používala Bonella FORTE od 3.mesiaca, najskôr 1x denne, neskôr 2x denne a nemala som ani jednu striu. Ale či to bolo vďaka krému, neviem 🙂
Strie zavisia od viacerych faktorov,ak napr.brucho rychlo vyrastie a koza sa nestihne prisposobit,mozes natierat cim len chces,len aby bola koza mastna..vacsinou k nim prichadza az v 9mesiaci,ked je brucho najvacsie,vela zavisi ak od genetiky,ja som si natierala kokosovym olejom alebo hocikakym kremom a nemam ani jednu striu😉
@kvetinka1405 Ako ti uz vacsina napísala. Je to hlavne o genetike a elasticite koze. Niekto moze "lezat" aj kazdy den pol dna v nejakej masti a ma hrozne strie, niekto sa skoro nenatiera a nemá žiadne. Ja som sa natierala raz za cas konopnou masťou z kozmetickej vazeliny-ani pri jednom tehu strie.
Bi oil a ešte nivea telové mlieko do sprchy. Striedala som to tmavomodré s bielym.
@kvetinka1405 ahojky o tomto sa dá polemizovať niektorá žena natiera bruško a aj tak má strie..A môže používať hoci čo je to o genetike a otom ako rýchle rastie a priberá..Ja momentálne používam aviril decky olej zatiaľ áni jedna stria na brušku ale po prvej dcére mám na stehnách aj prsia hoci som sa natierala skoro 3x denne..
Presne ako pise karmela... Ja som bola chuda pred porodom, natierala som sa sem tam telovym mliekom,nic znackove, potom som zmenila na aviril modry olejcek...nemam ani jednu striu,chudsia som este viac,ale brucho sa mi stiahlo uplne nazad,no nemyslim,ze je to kozmetikou....ja som mala len dobry pocit,ze nieco pre tu pokozku robim 🙂
Ahoj, používala som dvoch tehotenstiev krem z avonu alebo z body shopu s kakaovnikom, povedali mi, že je to dobre na elasticitu kože. Neskôr som prešla na bi oil. Po oboch tehotenstvach mám na bruchu pri pušku dve asi centimetrove sýrie, nie je ich áno vidno 😉
Ja som pouzivala sebamed neskor bi oil rodila som v 34tt a nemam ziadnu striu
Ja som si natierala Excipialom z lekárne.Na bruchu ani jedna stria a neviem či náhoda alebo čo ale stehná a zadok som si natierala obyč.telovym krémom z DMky a tam strie mám.
Ja som nenatierala a strie nemam, hoci som pribrala 20 kg😉 Tiez si myslim ,ze je to genetika...ja mam sklon k mastnej pleti a zase problemi s akne...tak si vyber😀
Ja som citala o striach ze kremy nepomozu . Proste ked maju byt tak budu , zalezi od elasticity koze 🙂 ale tak hydratovat mozes urcite , len to zbytocne neprezen s drahymi mastami .
Ja som od zaciatku 3.mesiaca pouzivala bi-oli 2x denne a pomohlo.. sstrie nemam.. Myslela som ze genetika nepusti, lebo strie mam od puberty na urcitych miestach , tak som myslela ze aj po porode budem
mat. Ale asi to dennodenne natieranie pomohlo 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kvetinka1405 ahoj ja pouziv Bi oil z lekarne zatial ani jedna stria som 6.mesiac 😊