Ahojte baby chcela som sa len spýtať či máte niektorá skúsenosti z bolesťami a krcami pod bruškom pretvrava mi to tri dni keď sa pohnem otocim čokoľvek soravim aj keď som na wc na malej potrebe rake kŕče mám neviem či to je normlane doktor mi naposledy robil sono v 10 týždni teraz som v 15 a minuly týždeň keď som tam bola má vyšetril ale sono nerobil až v 20 týždni mám aj strach či je všetko v poriakdku .
@78michaela78 chod na pohotovost pre istotu.
@78michaela78 mne povedala doktorka ze raz za cas je to OK ked su bolesti psr sekundove ci minutove ale ked bolesti trvaju nikolko hodin ci dni tak treba na pohotovost.
@78michaela78 ja som mala bolesti celú noc aj na druhý deň, radšej som išla ku môjmu gynekológovi, všetko je ok, asi som prechladla, no povedal, ze ked bolesti pretrvávajú treba prísť...tak radšej sa choď ukázať
@78michaela78 jo ako? Bola si u lekara? Vsetko ok?
@veronice volala som tam a nikdo nezdvíhal tak som tam šla a majú dovolenku dnes je to lepšie ráno som mala kŕče trochu a tie ostatne pichanie ťahanie by malo byt Ok výtok ani nič podobne nemám tak dúfam že všetko bude v poriadku nič inne nechcem odpočívam dnes tak je to zatiaľ Ok
@78michaela78 zajtra ak to neprejde tak chod na pohotovost. Aspon budes vediet co ti je, ci je babo v poriadku a popripade ti predpisu lieky alebo vitaminy...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@78michaela78 pichanie a tahanie je ok. S krcami by som bezala na pohotovost hned. Ja byt tebou bezim sa dat skontrolovat...krce nie su ok.... drzim palce!