ahojte.chcem sa spytat,tie co mate kratky menstruacny cyklus(24-26dni), aj ste skor rodili?mala dlzka cyklu vplyv na dlzku tehotenstva?
Nie, rodila som dva dni pred termínom. Ale od začiatku mi pri každom ultrazvuku hovorili, že bábo je väčšie a jedna doktorka mi povedala, že 25dňový cyklus to vysvetľuje.
Ano kratsi cyklus moje obe predcasniatka, ale ci to ma suvis neviem, hoci som o tom uz pocula
@veronikaszabova ale tym padom mam ovulaciu na 9dc a plod je aj o tych 5dni realne vacsi podla utz.
Ja mám cyklus 23-24 dňový a prenášala som 10 dni
@simonaniky prave na to som bola zvedava.ci napriek tomu zeny prenasaju😶pri prvej som este mala 28dnovy cyklus ach jaj
@any_soj mala som odsledovane 4cykly,vzdy na 9-10dc som mala ovu.merala som si teplotu,ovulacne testy pouzivala a odsledovala som si priznaky.hlavne bolestive zdurene prsniky,vacsia chut na sex,a ako hovorim krasne sa to potvrdilo na utz,lebo plod je presne o tolko dni vacsi.vekom sa to moze takto zmenit.vzdy citam,ze zeny zvyknu mat ovulaciu neskor tak ma zaujalo,ci su aj take ze to mavaju skor,ci maju nejake specifika.
Mam 25dc a rodila som 8 dní po termíne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@bessdonna nie, dlzka cyklu nema vplyv na dlzku tehotenstva