Koža z prevareného mlieka počas tehotenstva

jankalukacova
8. máj 2018

Som v 21 týždni robila som mliečnu ryžu a stále sa mi tam vytvárala kožka na prevarenom mlieku po zamiesani tam aj tak vznikla nie je to nezdravé v tehotenstve?

beky1813
8. máj 2018

Urcute je, taketo veci sa nesmu jest

zuzipolo
8. máj 2018

Nerozumiem,prečo by to malo byť nezdravé? 😃

mirola
8. máj 2018

To ako vazne? 🤦🏼‍♀️

beky1813
8. máj 2018

@mirola tak ale pre niekoho, kto stresuje z dvihania ruk v tehotenstve, musi byt ta kozka strasna dilema

lienka_snehulienka
8. máj 2018

Nieee, to vážne? Trochu googlenia a zistíš, že sú to vyzrážané bielkoviny...

jankalukacova
autor
8. máj 2018

Áno ako vážne tak pýtam sa ak o tom niekto vie ak to je niekomu vtipné nemusí reagovať ja sa len slušne na niečo pýtam.

evittam
8. máj 2018

@jankalukacova Tak teraz úplne vážne-si len tehotna. Môžeš vsetko. Samozrejme ak ti z toho nie je zle a okrem alkoholu (pohar vina či piva v pohode), drog a spol. Co zle vidis na kozke z mlieka?? Mlieko a ryza je v poriadku?
Toto fakt človek zažije len na MK.

ukulela
8. máj 2018

@jankalukacova sorry, ze si z teba robia srandu, ale fakt na to skus s trochou logiky ist .... plesnive syry sa neodporucaju, lebo plesne a lysterioza ... surove vajcia, lebo salmoneloza .... nepasterilovane mliecne vyrobky, lebo encefalitida a ci co ... ale z toho vsetkeho mozes ochoriet aj mimo tehotenstva. akurat tehotnej hrozi aj poskodenie plodu ... ale co ti moze hrozit z kozky na mlieku? akurat, ze ta napne, ak si citliva .... nemozes riesit vsetko - supku z jablka, ci fuzatu mrkvu.

zuzipolo
8. máj 2018

@ukulela fúzatú mrkvu 😂

ladyblcha
8. máj 2018

@ukulela 🤣👌🙏🔝

@jankalukacova ako ozaj? Aj cele okolie stresujes tym, ze si tehotna? Mozno by ta mali na rukach nosit a ofukovat.

potvora1
8. máj 2018

A čo bude keď príde dieťa 🤔

lienka_snehulienka
8. máj 2018

@ladyblcha A možno ju aj nosia a ofukujú, pred časom tu riešila, či môže dvíhat ruky 🙂

evittam
8. máj 2018

@lienka_snehulienka No pre istotu nech uz lezi az do porodu a nedvíha ani nohy.😁😉

ladyblcha
8. máj 2018

@lienka_snehulienka som tam tiez prispievala. Ja som od pozitivneho tt uz len pripazene ruky mala. Vzdy a vsade! Ty nie? 🤨

ladyblcha
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mijunik
8. máj 2018

@jankalukacova ahoj, myslím si, že koža na mlieku v tehotenstve, ani inokedy neškodí. Teda, v teplom mlieku je podľa mňa brrrrr 😝, ale neškodí. No chcem sa opýtať ja Teba- ako si dospela k podozreniu, že by šupka na mlieku mohla byť v tehotenstve nezdravá? Inak, ja som veľký stresák, takže chápem, že môžeš prežívať rôzne pocity neistoty, ale nauč sa niektoré veci neriešiť, lebo stresovanie kvôli každé hovadine Ťa veľmi vyčerpá. ☺️

lienka_snehulienka
8. máj 2018

@ladyblcha Jasné... a češe ma vždy kaderník, lebo ani cop si nemôžem spraviť 🙂

Ale teraz vážne, @jankalukacova, ak si z nás týmito otázkami nerobíš srandu, tak jedna úprimná rada: Naozaj sa nestresuj každou blbosťou, to ti uškodí oveľa viac ako koža z mlieka alebo dvíhanie rúk. Používaj normálny zdravý rozum a budeš v pohode.

obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cecilia68
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
obsadenemeno
8. máj 2018

@cecilia68 mne sa najviac pacila ta, co jej spadli sklenicky a sposobili "hluk az rachot" pri pade dolu schodami.... a pytala sa, ci ten "hluk az rachot" moze ublizit babetenku.....

potvora1
8. máj 2018

@cecilia68 no obávam sa, že keď sa už bábätko narodí, už nebude toľko času na riešenie hlúposti, aj keď jeden nikdy nevie😂

jamabe
8. máj 2018

No keby tu bola hitparáda najhlúpejších otázok, myslím, že táto by prudko ohrozila horné priečky 😝

cecilia68
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
obsadenemeno
8. máj 2018

@cecilia68 a este sa pytala, ci sa moze ponatahovat v posteli, ci si moze dat tatarsku Hellmans a este ze ci sa nic nestalo babetenku kedze drgla bruchom do stolicky...... skoda ze uz porodila, strasne som sa tesila na jej prispevky 😀

luliu
8. máj 2018

@jankalukacova bože žena co budeš robiť, keď sa ti narodí bábätko. Fakt nebezpečná šupka z mlieka????

evittam
8. máj 2018

@obsadenemeno No a este top bola aj ta co lepila vianocne gule a vdýchla trblietky a obávala sa ci sa trblietky nemohli dostať k babetenku.😁😉
Ja som fakt zo začiatku ani neverila,ze to niektoré myslia vážne ale je to bohužiaľ tak a je to smutné.....

solinkarka
8. máj 2018

@evittam jemine skoro som si cvrkla s tymi trblietkami 😂 😂

obsadenemeno
8. máj 2018

@evittam to bola ta ista..... 😉

obsadenemeno
8. máj 2018

a uz sa maze...... "uz som ti pisala, ze ani nedychaj. Ved dychanim sa zvacsuju pluca a tlacia na dietatko. To mu fakt chces ubrat aj z toho maleho priestoru, ktory teraz obyva????"

Odpoveď bola odstránená
Dôvod: nahlásené ako uštipačný komentár

no jasne ze to bol ustipacny komentar, keby som napisala, co si myslim naozaj, tak by sa to povazovala za nieco uplne ine, ako "ustipacnost"...... zmysel pre humor uz niektorym celkom vyoperovali.......

mam taky dojem, ze urcita slecna/pani "moderatorka" si na mna zasadla..... ze ano???? 😉

cecilia68
8. máj 2018

@evittam No, niektoré vedia len to, ako sa dieťa "vyrába" a to, že v gebuli majú piliny ich absolútne netrápi :( A keď je ešte aj otec taký sprostý ako matka, tak chúdence deti....čo z nich vyrastie?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre