Kopanie cítim príliš nízko

niki9807
18. okt 2023

Ahojte dievčatá. Som 20+4 a malinka sa mi tlači hrozne dole. Beriem aj guajacuran aj magnosolv. Krčok sa mi neskracuje ale aj kopance citim strašne dole. Az akoby pod jazvou alebo na jazve od cisárskeho... Je dôvod na nejake extra obavy ci v tomto týždni je to ako tak normálne?? :/ lebo začínam byť nesvoja. Tak ma upokojte 😁❤️

selena_luna
18. okt 2023

je to uplne normalne. babo ma hlavu pod tvojim srdcom (teda presnejsie pod pupkom) a nozickami kope uplne dole, v pohode tam kde je bikinova ciara. este ma dost priestoru tak sa moze stat, ze ta zrazu kopne aj uplne inde, do rebier, proste sa este vie celkom dobre hybat. az neskor, ked si pretoci hlavicku dole a bude mat nohy hore , tak to bude veselo kopat do oragnov ako zaludok a creva.
neznepokojuj sa, je to presne to miesto, kde mas teraz pohyby citit. intenzitu mozes konzultovat s dr, ale je to velmi individualne, niektore bababtka su vacsi futbalisti, moje baby su take nezne viac menej, skor tak decentne zaklopkaju. a kamaratku okopaval syn tak, ze sa jej zatmievalo pred ocami...

nevenka
18. okt 2023

@niki9807 kopance som citila strasne nizko pri 3. a 4. dietati, vsetko bolo v poriadku 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre