Kopanie bábätka v 20. týždni

erika1300
24. jún 2017

Ahojte som v 20.tyzdni a uz par dni citim pohyby babatka, no od vcera vecera do rana sa mi zda ze ich je troska moc ako keby je dietatko nespokojne, co si o tom myslite? Dakujem 🙂

janulienkaaaaa
24. jún 2017

ja tiez zazivam podobne situacie, jeden - dva dni silnejsie kopance, inokedy zase pokoj az mam obavy ci je vsetko v poriadku.... nic neboj 🙂 niekedy zavisi co si zjedla, ci si v klude,alebo chodis cely den

ada309
24. jún 2017

Ja uz mam sice babo na svete,ale ked som bola teho mala som to podobne... este si len v 20tt,vtedy su pohyby naozaj este velmi nepravidelne, babo ma este kooopu miesta. Zalezi ako je ulozene(stale sa kruti do vsetkych stran).
Takze klud, nestresuj sa.. 😉

lenka_samorin
24. jún 2017

v 20. týždni má bábo ešte veľa miesta v brušku, tak sa tam môže naťahovať a zabávať sa. A keď mu k tomu dáš napríklad čokoládový doping, tak mu to ide ešte lepšie. Ja som tiež niekedy necítila žiadne pohyby a niekedy to bol kolotoč v bruchu.

sabina1975
25. jún 2017

@erika1300 tes sa zkazdeho kopanceka moja dcera sa pohla raz za dva tri dni a to boli ine nervy a nepomohlo ani cokolada ani sladke napoje

bienennest
26. jún 2017

@erika1300 Ahoj, ja som mala vsetky tri deti velmi temperamentne v brusku, divocili tam o sto sest 🙂 (zial pri prvych dvoch im to zostalo aj po porode 🙂...).. ale intenzita pohybov nereflektuje len prirodzeny temeperament ale ako aj baby hore pisali tiez tvoj denny rezim (cas spanku, kludu, lezanie, sedenie, chodenie, atd) a tiez aj tvoju stravu.
Napriklad, aj ked je kava v malych mnozstvach v tehotenstve povolena, rada som sa jej vzdy vyvarovala lebo potom som mala vzdy akciu v brusku 🙂. takze si sleduj na co tvoje babanko reaguje a tiez sa nestresuj, ked este v tych pohyboch nerozpoznas jednoznazny vzor.. ono sa to este do konca tehotenstva bude menit. A nezabudni, ze su deticky, ktore su tak kludne v brusku, ze maminky o nich ani nevedia ;).

klara221218
24. máj 2019

Ja som uz v 17 tt mala pocit ze citim pohyby ale som si nebola ista ci to je ono ci nie len pliny abo podobne .. ale cim dalej tym viac to bolo take ze uz som to aj rozoznala teoretycky .. ale teraz od 21 bolo take ze ked som citila hocikde po brusku take stuchanie z vnutra som si prikladala ruku nebolo este tak citit iba taky raaz za cas silny ci jak to nazvat ale od 22 zacalo uz aj citit ludia primne ked som im dala a ze nch mi povedia ci citia a suhlasilo to s tym a to som mala pocit ze uz bluznim ze to citia aj oni a teraz v 24 tt to je na dennom poriadku niekedy aj hodinu v kuse tam vyvadza .. masaker uzasny pocit ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre