Ahojte,
cítim pohyby už od 16.týždňa a v poslednej dobe cítim už niečo iné, len tak mi pukne v maternici, mám pocit, ako keby to slabo koplo.
Je to možné v 18.týždni? Lebo jedna kamarátka mi povedala, že dieťa môže kopať až tak od 8 mesiaca, čo sa mi vôbec nezdá.
Ako ste na tom vy? Čo si o tom myslíte? Ďakujem za odpovede.
Hovorí sa aj, že pohyby cítiť tak od 20tt ak som prvorodička, ale ja ich cítim už od 16 a teraz sa k tomu pridalo aj toto kopkanie alebo čo to je 🙂
kriketa ja tiez citim prve pohyby od 16 tyzdna a teraz ma malinke diskoteku kazdy vecer.takze 100% su to kopanceky 🙂
od 8. mesiaca? to je teda dobra kravina 😀
Ja som prvorodicka a steklenia a bublinky som mala prvykrat v 15. tyzdni a kopance asi od 20.-21. 🙂
Ahojte ja som prvorodička v 20 týždni tehotenstva a ešte žiadne pohyby nemám, povedala som to aj doktorke ale nič mi nato nepovedala, tak dúfam,že to je v poriadku. Cítim ale v podbrušku také tlaky ale to iba občas, môže to byť,že práve vtedy sa dieťatko otáča?
Ahoj, ja som v 19 tt. pohyby cítim už 2 týždne ale len teraz sú silnejšie. Tiež som prvorodička. Najprv to boli len také bublinky v okolí pupku 🙂 teraz už aj v noci cítim nižšie v podbrušku a hlavne na pravej strane . úžasný pocit 😀
Aj ja už chceeeeeeeeeeem 🙂
ahoj, kazdy se jednou docka. ja jsem citila prvni az ve 21. tydnu a ted u druhyho jsem se dockala v 15. tydnu. ted jsem ve 22. a mam pocit, ze to mimi umi tancovat 🙂
Ahojte mamičky...tak sa chcem spýtať, za pohyby môžem považovať aj také tlaky v podbrušku? Jednoducho,keď kráčam alebo sedím zacítim také tlaky a trvá to iba chvíľku a prestane to. Už som v 21-týždni ale žiadne kopance som nezacítila ešte. Dúfam, že s malým nič nebude a že bude v poriadku.
Ja tiez citim od konca 16tt take bublinky a steklenie. A je to super pocit. 😀
ďakujem za radu, poviem to doktorke,aby o tom vedela
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kriketa jasne, ze su to kopanceky... 😉 babatka kopu cca od 20tt, ale mozu zacat aj trosku skor...