Ahojte 😁bola som na kontrole po mesiaci a pribrala som 1,600. Neviem či to není skoro Na začiatku 🤷koľko ste vy
V prvom tehotenstve som v prvom trimestri 6kg, celkovo cca 40 (absolútne šialené) ale ja som.mega zasrziavala vodu, z porodnice som isla o 15kil ľahšia a dalsich 10 zislo doma po týždni. Teraz som 8tt a schudla som dve kg. Pokial sa neprezieras a racionalne stravujes kila by som neriešila. Ak ale jes piate cez deviate tak tam by bolo na mieste sa zamyslieť nad stravou.
Každý mesiac som pribrala cca 1kg a všetko som to nechala v pôrodnici. Ale ja som pevnejsej postavy na mňa sa uz asi nemalo co lepiť
Ja som začínala na xs a skončila s 20kg naviac 😄
Prvé tri mesiace som schudla,potom som sa dostala na pôvodnú váhu a odvtedy +2kg každý mesiac. Teraz som V 7.mesiaci tak uvidíme ako To pôjde ďalej
@mamusa34 tak pozri, si tehotná, a ak sa nejako nebudeš prejedat tak to po pôrode všetko zhodis. Ja som večerný sladkožrút ale v tehotenstve som večer jedla len ovocie, čokolády a pod som nejedla skoro vôbec. Nechýbalo mi to keďže som mala pestru stravu. Držím palce a prajem veľa zdravia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To je velmi individualne, ale priberat kazdy mesiac 1kg je podla mna uplne ok.