kolko ste pribrali pocas tehotenstva?
To neni vela.. Ja som pribrala ca 22kg😂😂
@hennyinnsbruck pocas celeho tehotenstva? Ja som od 5.12. do dnes +4kg. a preto sa mi zda tak vela, lebo prislo to tak rychlo. Brucho vyrazne vyskocilo, ja nemozem dychat, zadycham sa aj pri obliekani.
Ja som 29ty tyzden a zatial som +11kg.
@comika hej... Pocas celeho... To je normal, babo rastie, maternica rastie - tlaci, tazsie sa dycha. Po porode to prejde 😉😉
18kg, 12kg a 8kg
25 kg
Ja som 17t3d a uz mam +8kg.
Ja +30 kg ... som bola ako taký malý hroch 🙂
@comika
Prve 30kg druhe zatial cca 12 a to som v 34 tt
S dievcatkom +22 kg a s chlapcekom + 7kg 😂
S prvým synom 18 kg a s druhým nič...naopak som schudla...pri pôrode som mala o 3 kg menej ako pred tehu a po pôrode o 16 kg menej ako pred tehu
U mna pri prvej 16 kg, z toho 5 medzi 21 a 24 tyzdnom. A teraz som 22 tyzden, mam plus sest kil z toho 4 za posledny mesiac.
Pri prvom som išla rodiť s plus 12kg a teraz som 34tt a mám plus 8 z čoho som nešťastná lebo pred Vianocami som mala plus 4 a teraz to tak nabehlo a popritom málo jem stále trpím nechutenstvom
ja som pribrala 14 kg pri obidvoch tehotenstvach...no velmi skoro isli po porode dole same od seba..a to som si priala si ich nechat 🙂
@veronika4495 tak isto aj ja
Prvé 17kg,teraz som 20tt a som mínus 2kg
Tiez som v 24 tt teraz a 2 kg
Ja som 23tt a 3,5kg...ked som otehotnela veľa som schudla tak mi bolo zle 🙂
@comika + 15kg pri pôrode oproti pôvodnej váhe
My sme v 39.tyzdni a mame +15kg....ale potešujúce je že za posledný týždeň som nepribrala😊
18tt a ešte ani dkg 😄
Z 52 na 72 v den pôrodu...malý má 8 mesiacov mám rovných 50 kg, po 3 mesiacochsom bola na pôvodnej váhe 😉
@dzulli1980 potom to zišlo samo? Tiež som toľko pribrala a som ako sloník... Niekedy mám z toho až depky...
@denie111 Áno, išlo to dole ... do roka som bola na svojej pôvodnej váhe ... len ja som bola na dcéru aj domácnosť sama, muž bol celé dni v robote, nemal kto pomôcť, takže som ani fitko nepotrebovala 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som v 24 tt a pribrala som 7 kg. Uz teraz sa citim velka :(