Ahojte baby ja som teraz 17 tt a nepribrala som este nic..je to mozne?brusko mi uz vyskocilo..kolko ste mali navyse v tomto tyzdni??
bruško vyskočilo, to je super, znamená, že je všetko ok, pokial netrpíš podvýživou.. 😉 ja som v tomto týždni mala stále o 5kg menej, než pri otehu 😅
v 17tt pri prvom o 1,5kg a obvod brucha +7cm,teraz pri druhom 1kg a +2cm
v 17 tt. som mala o 1kl. menej ako pred tehu , čakala som dvojičky
jeeej to nech ta netrapi...moja sesterka caka dvojicky a v takom tyzdni tusim bola este stale na +0 alebo dokonca minus nieco....ja som pribrala okolo 2kg a to ani neviem ako, nebolo to vidno....v 20 a nieco tyzdni mi vyskocilo brusko a zrazu som v jeden mesiac pribrala 4 kg....to sme boli na dovolenke a veeeelmi mi tam chutilo 🙂
ja so zacala priberat az po 20tt 😉
ja som do konca 4 mesiaca schudla 9 kg....
ja som v23tt a pribrala som asi len 2kg.neboj pride to neskor a asi naraz🙂))
ja som mala v 24tt + 0,5kg neboj sa ešte priberieš bud rada že nemaš už teraz +20 kg 🙂
ja som do 17 tt nepribrala nic . az potom som zacala.. najlepsie priberanie zacalo az od 24 tt-
do 17tt v priemere asi 2-3kg, do konca tehu 13-až 15kg 🙂
mínus 11 kíl 😅
tiez som bola v minuse, presne 9kg a mala mala zodpovedajucu vahu
nic dokonca z povodnej vahy 85kg som mala 5kg dole priberat som zacala cca v 20tt. najhorsie to bolo posledne 2m.rodila som s vahou 108kg a preeklamsiou v porodnici som hned nechala 13kg ostatne mi ostalo.
ja som zatial pribrala 6 kil 😎
v 17tt som bola +2kg, ale v 24tt už +7kg, takže si váhou nerob vôbec žiadne starosti, ona ti vybehne keď to bude potrebné 🙂
ja som veru pribrala.. asi 6 kíl.. 😅
Ja som zacala priberat az v tom 17tt, resp. od 17tt, ale potom za tri mesiace sup 12kil hore. Cize vstupujeme do osmeho s 12kg hore...
vobec nic prave naopak, len vaha isla dole - 5kg
do 18tt vobec nič
Taktiez do 18tt nic
ja som sa vcera rano zhrozila... lebo som za posledne dva tyzdne schudla dalsie dve kila... a to som v 19t. nevolnosti ma uz dlhsie netrapia.. uvidime co bude v najblizsich tyzdnoch
ja som tiež schudla, vďaka tým horúčavam my nič nechutilo, len voda, voda a voda. len tento posledný týždeň išla váha o kilo hore, ale bruško sa už črtá.
ja som v 17tt a mám -3kg .... čiže som 3 kg schudla od začiatku tehu - a to som sa neobmedzovala v jedle
do 17tt asi tri kila... teraz som 23tt a mam + 5 kg.. je to indivindualne... baby, ktore vracali a bolo im zle vacsinou schudnu.. mne chutilo papat od zaciatku a ani raz mi nebolo zle, tak som trosku pribrala... 🙂
pri prvom tehotenstve to bolo v 17 týždni plus 7 kíl a teraz pri druhom to bolo v 17 týždni plus 9 kíl 😀 celkovo som pri prvom tehu pribrala 30 kíl (poznámka : všetko mi odišlo po pôrode, do dvoch mesiacov som mala pôvodnú váhu) A teraz uvidíme, koľko to bude na konci, zatiaľ som v 28 tt a mám plus 15 kíl 😀 a to jem normálne
manzelka do 24tt nic .skor 10kil slo dole a v 25tt +1kilo..ale aj tak je stale v minuse 9.ale uz to aspom tie kilecka stupaju
Ja som počas prvých 4 mesiacov nepribrala ani gram, potom mi trošku vyskočilo bruško. Teraz som v 24. týždni a mám +3kg.
Pozor:ja som za cele tehotenstvo pribrala nejake.2-3 kg a brusko som mala malinke.a to sa mi maly narodil v 8mesiaci ale mal 51cm a 3150g.ale zas ja som az po porode pribrala lebo prejedanie mi ostalo.ale teraz mam zas vahu ako pred tehotenstvom.
Ahojky, ja som teraz 18+5 a pribrala som 4,5 kila, bruško mám veľké ako futbalovú loptu 🙂 ale je to asi fakt individuálne, lebo mám kolegyňu v 21tt a pribrala kilo, takže ak je všetko s tebou a bábom v pohode, netreba sa stresíkovať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahojky, ja som v 20tt a mám navyše 5 kíl. V 17tt som mala tuším tak 3 navyše. Nerob si starosti, ked dietatko rastie a je všetko o.k. tak nevidím problém, že si nepribrala ešte. Viem, že niektoré baby písali, že začali priberat aj okolo 6 mesiaca...